Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

petek, 4. september 2015

vintage in skica

s tole voščilnico sem se lotila dveh izzivov, ki nista ravno moji močni točki - ustvariti nekaj vintage in to po skici pri craft-alnici. 

ker se je nato izkazalo, da sem bila še kar navdihnjena, sem pri tem zelo, zelo uživala. 

najprej sem naletela na izziv pri We love vintage challengeblog, kjer želijo nekaj v rjavem in modrem, zato je bil to moj navdih za spopad s to skico. 


sama skica mi je sicer zelo všeč, prav tako pa tudi inspiracijske voščilnice tima pri craft-alnici. dobre izzive si umislijo, prav res! do sedaj skic nisem marala, ta je šele druga, ki sem se jo dejansko lotila in sem dejansko uživala v tem.

kar se pa vintage tiče - že doooolgo nisem imela v rokah cefralca robov, zato mi je bilo z njim vsaj tako zabavno delati kot razno špricanje z barvami, ki ga tudi rada prakticiram. oboje je prav terapevtsko početje! pa prvič sem uporabila rezalno šablono novoletnega napisa marianne design in se je tudi zelo dobro obnesla.


nastalo je pa tole, še ena v nizu novoletnih voščilnic - mislm, imam totalni osebni rekord v pravočasnosti delanja teh voščilnic ;)))





vabim vas še , da sodelujete pri mojem rojstnodnevnem bonbončku!


voščilnico prijavljam:

  

IMEJTE SE FAJN IN LEP VIKEND!


26 komentarjev:

  1. Beautiful card, love the patterned paper and the leaves in the corner. I just became your news follower, I hope you will follow me to. Thanks for joining my DL.ART THANKFUL September linky challenge. Have a blessed day DIANA L.

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobro si se "spopadla" s skico, meni pa kar ne potegne, kaj naj naredim. Super novoletni napis MD. Vidim, da tudi ti obožuješ MD, prav tako kot jaz...tega napisa sicer nimam, vse pač ne gre, novosti se vrstijo kar prehitro.
    LP

    OdgovoriIzbriši
  3. Res so nam jo prijetno "zagodle" pupe iz Craftalnice. In prav je tako....možgani imajo vsaj prekrvavitev. Sedaj že globoko razmišljam o drugem izdelku.....
    Umirjena novoletna vintage voščilnica...robove si tako krasno nacefrala....pa zakaj meni nikoli tako ne uspe?????Zgleda da sem prenežna s papirjem. Še ena, ki obožuje MD....sva že dve...ne tri, če povabiva še Valerijo v najin klub.čao

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo so mi všeč izbrane barve in skico si super pretvorila v voščilnico! Napis je pa res super!

    OdgovoriIzbriši
  5. Lepo ti je uspelo izdelati voščilnico po skici....meni nič pametnega ne pade na misel. Je pa voščilnica tudi primerna za naš izziv pri Holly Jolly Christmas :-). Veliko sreče pri žrebu. Lp Neva

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepo ti je uspelo izdelati voščilnico po skici....meni nič pametnega ne pade na misel. Je pa voščilnica tudi primerna za naš izziv pri Holly Jolly Christmas :-). Veliko sreče pri žrebu. Lp Neva

    OdgovoriIzbriši
  7. Beautiful. Thank you so much for taking time to post your very creative art with us this week at Word Art Wednesday, in our 199th challenge.
    Blessings and Hugs, Carole

    OdgovoriIzbriši
  8. Nice Christmas card. Lovely design. Thank you for joining us at Holly Jolly this week. Hope to see you back here again soon. Judy DT

    OdgovoriIzbriši
  9. No vidiš samo lotiti se je treba, pa ugotovš, da je prav zabavno. Super si izkoristila dano predlogo in novoletna voščilnica je prav fajn izbira.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši
  10. Pretty card and a lovely sketch to work from. Thanks for sharing with us at Word Art Wednesday this week, hope you'll join us next week for our 200th challenge!!

    OdgovoriIzbriši
  11. Lepo si izdelala voščilnico po dani skici, krasna je.

    OdgovoriIzbriši
  12. Beautiful xmascard you made for the challenge of WLVC thanks for joining us.

    Jolanda

    OdgovoriIzbriši
  13. Malce sva se ustrašili, da sva vam zadale pretežak izziv, ampak od časa do časa vam morava pripraviti tudi kaj težjega .-) Tudi ti si se lepo lotila skice in se ji krasno približala.
    Čudovito vintage zimsko voščilnico si naredila :-)) Všeč so mi scefrani robovi in barve, ki si jih uporabila. Tudi snežinka v notranjosti se lepo poda.
    Hvala, ker ustvarjaš z nama v CRAFT-alnici ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  14. A very pretty holiday card - love the distressing. Thanks so much for joining us this week at the Creative Fingers Challenge, Elizabeth (DT)

    OdgovoriIzbriši
  15. Dobro ti je uspelo interpretirati dano postavitev. Všeč mi je. Papir si lepo nacefrala. S tem imam sama vedno težave. Verjetno sem prenežna, tako kot Mojca. :-)))

    OdgovoriIzbriši
  16. Your card is awesome. You really followed that sketch nicely, and came up with an original and wonderful creation of your own. It's super, and I thank you for sharing it in our challenge this week. I appreciate your participation in our challenge, and I hope that you will stop by to join us again soon. We are having a BIG celebration this coming week with LOTS of great prizes. I hope to see you there!
    Blessings,
    Karen
    Word Art Wednesday

    OdgovoriIzbriši
  17. Such a nice card. Tnx for joining WLVC.

    Gr. Jacqueline

    OdgovoriIzbriši
  18. Lovely creation. Thanks so much for playing along with us at Holly Jolly this week. Hope to see you again. Good luck.
    Lynn, HJ DT

    OdgovoriIzbriši
  19. Beautiful card. I love the shape and all the pretty papers you chose. THANK YOU FOR PLAYING THE DL.ART THANKFUL THURSDAY SEPTEMBER LINKY CHALLENGE

    OdgovoriIzbriši
  20. Lovely Christmas card. Thank you very much for joining our challenge at Creative Card Crew, Hope to see you again
    Hugs, Yvonne

    OdgovoriIzbriši
  21. Beautiful card, love the paper and colors.
    Thank you for your entry at Scrapping4funChallenges.
    Rachelle DT
    http://scrapping4funchallenges.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  22. Creative Christmas card! Love that you used non-traditional colors and papers. Thanks for joining us at Scrapping4fun
    Tina dt

    OdgovoriIzbriši
  23. Moram reči, da ti kar zavidam, ker si že začela z novoletnimi voščilnicami, pri meni še ni pravega razpoloženja, na koncu me pa vedno čas preganja :)) Super si se lotila te skice, zelo mi je všeč kombinacija barv in vzorcev - lepo!
    Hvala za sodelovanje v CRAFT-alnici, lp, Maja

    OdgovoriIzbriši
  24. Thank you for entering my CHNC challenge extra for September and my Patterned Paper September challenge with your lovely crafting - hope to see you again soon x

    OdgovoriIzbriši
  25. A lovely card. Thanks for sharing at Crafty Hazelnut's Patterned Paper. Rebecca x

    OdgovoriIzbriši