Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

sreda, 23. september 2015

mini zahvalnice

prejšnji teden sem izdelala nekaj mini zahvalnic. upam, da mi tina ne zameri, ker sem si malo sposodila njeno idejo, ki me je pričakala v naročenem paketu, se ji nisem mogla upreti, tako mi je bila všeč.

nekaj zahvalnic sem naredila na zalogo, česar ponavadi ne počnem (čeprav pridejo vedno prav), nekaj pa sem jih odposlala na vse konce po sloveniji krasnim osebam, ki mi velikokrat polepšajo dan.
na fotkah je le del zahvalnic, kar je "velika" serija zame.

mislim, da je tole moj čisto prvi ustvarjalni nakup pred mnogimi leti - dolgo, dolgo sem občudovala razne bloke potiskanih papirjev, imela bi seveda vse in si jih prav nisem hotela začeti kupovati, ker sem vedela, kaj bo sledilo ... zdaj je to kot jama brez dna, itak.  tako da so listi mnogo let čakali, zdaj pa so bili super uporabni, ker so še vedno res prekrasni.
mini zahvalnice prijavljam:imejte se fajn!

19 komentarjev:

 1. Hvala lepa še enkrat....res so lepe in je lepa tista, ki sem jo dobila.čao

  OdgovoriIzbriši
 2. Very beautiful and it is a high compliment to the original artist to CASE something. Thank you so much for taking time to post your very creative art with us this week at Word Art Wednesday in our 202nd AG challenge!
  Blessings and Hugs, Carole

  OdgovoriIzbriši
 3. Ravno sedaj sem razmišljala, da ti moram še poslati mail za tako prečudovito zahvalnico, ki je priromala do mene in vidim objavo. Naj velja kar tukaj - hvala za tako lepo presenečenje, ki me je čakalo doma :).

  OdgovoriIzbriši
 4. All your cards are so pretty. I love it.
  Thank you for joining my DL.ART Thankful Thursday Anything Goes SEPTEMBER Linky Challenge. Have a blessed day
  DIANA L.

  DL.ART

  http://dianamlarson.blogspot.com

  http://dianamlarson.ctmh.com

  OdgovoriIzbriši
 5. Lušne zahvalnice. Prejemnice so jih gotovo vesele.

  OdgovoriIzbriši
 6. Bi se kar pod Nejo lahko podpisala. Takoj se ti nisem zahvalila, potem pa me je čas prehitel, zato pa tu - Tina hvala za tako lepo zahvalnico in vse ostalo. Lp

  OdgovoriIzbriši
 7. Lepe zahvalnice si naredila, tale srček - gumbek jim res doda piko na i.

  OdgovoriIzbriši
 8. Zelo lepe zahvalnice si izdelala. Ena krasi tudi moj brlogec. :-) Hvala.

  OdgovoriIzbriši
 9. Tina, meni je to popolnoma v čast! Zelo so lepe...

  OdgovoriIzbriši
 10. Zahvalnice so vedno odlična zadeva na zalogo. Še kako prav bodo prišle.

  OdgovoriIzbriši
 11. Pretty tags! Thanks for sharing with us at Word Art Wednesday this week!

  OdgovoriIzbriši
 12. Joj, kako so simpatične in zaloge ponavadi kar prehitro skopnijo. Kako je s kopičenjem papirčkov pa mi je kristalno jasno.... :)

  OdgovoriIzbriši
 13. Joj, kako so simpatične in zaloge ponavadi kar prehitro skopnijo. Kako je s kopičenjem papirčkov pa mi je kristalno jasno.... :)

  OdgovoriIzbriši
 14. These are so pretty!! I love the papers you used!! Thank you so much for playing along with the DL.ART September Linky!!

  Lisa
  A Mermaid's Crafts
  DL.ART DT Member

  OdgovoriIzbriši
 15. Beautiful cards and backgrounds, everyone is so pretty!
  Thanks for playing along in the DL.ART September Linky Challenge.
  Hugs, Lori m
  DL.ART Design Team Member

  OdgovoriIzbriši
 16. Oh, these are so pretty! I love the colours and papers! So glad you linked up with us at Glitter n Sparkle for our "Use a Punch or Die Cut" challenge. Wishing you the best of luck in our prize draw!

  KT Fit Kitty
  Glitter n Sparkle DT

  OdgovoriIzbriši
 17. Such a pretty set of cards and I love the colours. Thanks for playing at 613 Avenue Create and sorry for my a bit late comment. Hope to see you back later today for a new challenge. Bettina DT Member 613 Avenue Create xx

  OdgovoriIzbriši