Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

sreda, 30. september 2015

še ena sožalnica

tale sožalnica ima malce čudno zgodbo navdiha - pri ustvarjalnem dotiku, kjer poteka izziv o sožalnicah, sem videla prijavljene krasne in elegantne sožalnice, pa kakor koli se to čudno sliši. in čeprav sem bila že na poti v posteljo, me je to spodbudilo, da sem naredila tudi jaz še eno.sožalnico prijavljam:imejte se lepo in lahko noč!
10 komentarjev:

 1. Tudi ta je lepa, všeč mi je spodnja bela bordura.

  OdgovoriIzbriši
 2. Krasna, bleščeča :) Obroba s trakcem je res pika na I! Žal pa me je ena ustvarjalka opozorila, da je vizitka prijavljena na več izzivov hkrati, zato je tako kot prejšnje ne morem sprejeti v naš izziv. Hvala za razumevanje. Lp, Barbara

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. joj, se zelo oprabičujem vam in vsem prijavljenim na izzivu - res sem čisto pozabila na tole pravilo oziroma sem ga spregledala in vas prosim, da ne upoštevate tudi moje prejšnje prijavljene.

   Izbriši
 3. Čudovito reliefno mapo si uporabila, zelo mi je lepa. Lp

  OdgovoriIzbriši
 4. Ta embosirna mapica je zelo lepa in lepo je vse skupaj izpadlo.

  OdgovoriIzbriši
 5. Zelo lep embosiran del in celota skupaj.

  OdgovoriIzbriši
 6. Tudi meni je všeč embosiran vzorček. Bela burdura lepo dopolni celoto.

  OdgovoriIzbriši
 7. This is very pretty! I like your embossing!

  OdgovoriIzbriši
 8. Nikoli jih še nisem delala ampak res še nikoli...nikakor se ne morem spravit na ta "posel". Tvoje so res čudovite, prav vse. Saj sama praviš, ko steče, steče. čao

  OdgovoriIzbriši
 9. Love the texture! Thanks for sharing with Crafting from the Heart!

  OdgovoriIzbriši