Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

torek, 1. september 2015

rojstnodnevni bonbonček


in september s svojim drugačnim ritmom je zopet tu.

pri nas doma je ta mesec predvsem v znamenju rojstnih dni (praznujemo hčerkica, brat in jaz) in ker se bliža tudi moj 35. rojstni dan, sem se odločila, da tudi vas malo obdarujem.
pripravila sem rojstnodnevni bonbonček, v katerem bodo novoletna štampiljka, razni vzorčni papirji, izrezki, embosirani papirji, razni dodatki za ustvarjanje ... skratka, vsega po malem bom nabrala skupaj.

če želite sodelovati, 
pod to objavo pustite komentar in 
na svojem blogu objavite povezavo na to objavo.

ker pa sem seveda velika oboževalka vaših voščilnic in če se katera od vas odloči, da mi dobre želje pošlje tudi po navadni pošti, jo dodam v boben za žreb dvakrat. pri tem pa bom seveda neizmerno srečna, ker bom vaše lepotice lahko občudovala še v živo :)))

časa za sodelovanje imate do 10. septembra, potem pa v prvi objavi po tem (odvisno, kako dolgo bo trajal žur ;) objavim dobitnico. Pošiljam kamorkoli!

torej, lepo vabljene k sodelovanju in praznovanju!

imejte se lepo in čim lepši začetek septembra.

16 komentarjev:

  1. Česttike za rojstni dan, ki prihaja :-) In z veseljem ti pošljem čestitko tudi po pošti, če mi na branka.ustvarja@gmail.com pošlješ naslov. Lepo praznovanje!

    OdgovoriIzbriši
  2. Oooo še en rojstni dan...krasno. Vse čestitke za naprej. Še z večjim veseljem pa tudi na papirju....pošlji mi prosim naslov na moj mail: bozic.mojcanm@gmail.com. Hvala . čao

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitke za tvoj praznik v naprej! Z veseljem ti pošljem še voščilo po klasični pošti samo javi mi naslov na asistolija@gmail.com. Veš da se je potrebno pofočkati pod sladko objavo, ker mi manjka "cukra" zadnje čase ;).

    OdgovoriIzbriši
  4. Happy Birthday to you, Tina! Thank you for the candy! I just added it to my blog sidebar for you! Wishing you the very best!

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Tina
    želim ti vse kar si sama želiš-veliko miru v duši in časa za vse kar rada počneš
    se postavljam v vrsto za sladko presenečenje
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  6. Se vsem čestitkam pridružujem tudi jaz in se postavljam v vrsto za bonbonček. Pa tudi v papirni obliki ti jo pošljem, če mi sporočiš svoj naslov.

    OdgovoriIzbriši
  7. Vse najboljše. Za bonbonček se postavljam v vrsto

    OdgovoriIzbriši
  8. Draga Tina, z veseljem se postavljam v vrsto za tvoj bonbonček. :-) Z veseljem pa ti pošljem čestitko za rojstni dan. Javi mi naslov na moj e-mail.

    OdgovoriIzbriši
  9. Tina, želim ti, da bi bila zdrava, da bi bili zdravi vsi tvoji, da bi se znala veselit malih stvari in ostala ustvarjalna in polna energije, tako, kot si. Vse najboljše!

    OdgovoriIzbriši
  10. Draga Tina, tudi jaz se pridružujem vsem čestitkam za tvoj prihajajoči osebni praznik. Želim ti, da se ti zgodi veliko drobnih reči, ki bogatijo naše življenje in nas osrečujejo.
    Z velikim veseljem se prijavim za tvoj bonbonček in držim pesti.
    Lp, Valerija

    OdgovoriIzbriši
  11. Tina, čestitke za vsa praznovanja v tvoji družini, ki so že mimo in tudi tvoje, ki še prihaja. Seveda pa stojim tudi v vrsti za tvoj super bonbonček. D.

    OdgovoriIzbriši
  12. Hey Tina! Happy Birthday to You and your Family members! Thanks for offering this generous candy! Posted the pic in my sidebar!

    OdgovoriIzbriši
  13. Vseeeee najboljše Tina...veliko ustvarjalnih užitkov ti želim. Prosim, pošlji mi svoj naslov na kefaustvarja@gmail.com.

    hvala za bonbonček :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Draga Tina, ne vem, zakaj sem spregledala tole objavo ... Želim ti vsega lepega v objemu tvojih najdražjih! Hvala, ker obiskuješ moj blog in me nagrajuješ s srčnimi komentarji! Veliiiko ustvarjalnih trenutkov ti želim in se veselim objav, ki jih boš delila z nami. ;)

    OdgovoriIzbriši
  15. tudi jaz se pridružujem čestitkam... vse najboljše in najlepše ter veliko ustvarjalnih užitkov ;) tudi jaz prosim za naslov na e-mail: novaksanj@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  16. Vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše draga tina, vse najboljše za te! Želim ti veliko ustvarjalih trenutkov in še veliko tako lepih čestitk kot do sedaj! Glede na to, da je danes zadnji dan sem rok za pošiljo čestitke po pošti najverjetneje zamudila, pa nič zato. Želim ti lepo praznovanje in še lepše leto, ki prihaja. :)
    Kajcyika

    OdgovoriIzbriši