Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

petek, 27. november 2020

hrestač s karami (82/2020)

ker sem imela ravno pri roki potiskan papir s hrestačem, sem naredila še eno voščilnico s to tematiko, dodala pa sem blago s karami, ki mi je čudovito in snežinke. nekaj je magičnega v teh božičnih pravljicah in glasbi ...

pri nas doma se radi hecamo skozi celo leto, da ko se kdo začne jeziti po nepotrebnem, mu takoj rečemo "Christmas spirit, Christmas spirit ...", kar je znak za spremembo razpoloženja in nam takoj prikaže nasmešek na obraz.navdihimejte se lepo!


prijavljam:

11 komentarjev:

 1. A great card - thanks for sharing it with us at Craftyhazelnut's Christmas Challenge.

  Helen x

  OdgovoriIzbriši
 2. Z vsemi elementi na voščilnici si me navdušila in me inspirirala za mojo naslednjo voščilnico na temo Hrestača. Da si pa dodala blago in to s karo je pa izvirna ideja.Hvala ti. Prepričana sem, da maš še kaj na zalogi.

  OdgovoriIzbriši
 3. Uau, še ena fantastična... Res prekrasen ta papir...

  OdgovoriIzbriši
 4. Očitno se bova samo midve igrale tole božično pravljico....Papir je res krasen ampak karo, ki si ga dodala...to je ta fajn pikica, ki je manjkala....

  OdgovoriIzbriši
 5. An awesome creation Tina. I love that tartan.
  Hugs
  Cathy
  xxx

  OdgovoriIzbriši
 6. Lovely card, Tina. Thank you for joining us at ABC Christmas Challenge. xx Wilma

  OdgovoriIzbriši
 7. Lovely card Tina. I like the plaid fabric you used.
  That is a nice way to deal with unnecessary anger. Better to deal with it in such a positive way.

  OdgovoriIzbriši
 8. Great paper Tina, love the fabulous colours. The big snowflakes in the background are awesome, what a fantastic cutting die. I like the addition of the tartan pattern too, it's very festive.
  Thanks for sharing your story about having "Christmas Spirit", I'm not sure it would work in my family... probably just make them crankier!
  Cheers,
  Beccy

  OdgovoriIzbriši
 9. Love this. Thanks for joining us at Cute Card Thursday. Hugz Andrea.x

  OdgovoriIzbriši
 10. Just love the paper you used with the toy solidiers, and all the layers you created with the different colours is so bold and modern, I love it. And that snowflake die is literally to die for. So wonderful to see you again at TIME OUT!

  OdgovoriIzbriši
 11. Fabulous!!! Love your sweet card. Thank you so much for playing along with us at Time Out!

  OdgovoriIzbriši