Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

petek, 10. april 2020

pomladna marci

občasno se rada pozabavam z barvanjem, čeprav ni ne vem kaj, ampak me pa na momente tako sprošča, da ne morem verjeti. poslužila sem se štampiljke marci od la-la land crafts, ki sem jo akvarelno pobarvala in jo umestila v mini pomladno sceno. 



skica


ker pa sem ustvarjala ja, je ustvarjala sevedaa tudi hči - ta marci pa gre k Ustvarjamo s SizzixLifestyle - Ostanimo doma in ustvarjajmo .



lep praznični vikend!


voščilnico prijavljam;

7 komentarjev:

  1. Tina, these cards are just lovely. Thanks for joining our Anything Goes Challenge at Catch the Bug / Bugaboo. Good lukc.
    Lynn aka Lynnpenguin

    OdgovoriIzbriši
  2. She's so sweet. I love circle shaped cards, how come we don't see them more often? It's been ges since I last made one myself... Beautiful colors too. Thanks for joining our chalenge at Catch the Bug!

    OdgovoriIzbriši
  3. Fabulous viewing, love the amazing colours and design ....enjoy your Easter Sunday x

    OdgovoriIzbriši
  4. No, ko misliš, da si vdel že vso lepoto tvoje čestitke, kjer mi je neskončno všeč pisani papirček, ki še bolj poudari Marci, ki je tako lepo pobarvana, te pričaka še hčerina simpatična voščilnica. Hvala vama obema za tole objavo in sodelovanje pri meni.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovito si pobarvala motiv in krasno sestavila voščilnico. Tvoja hčerka pa gre lepo po tvojih stopinjah. Bravo za obe!

    OdgovoriIzbriši
  6. A great card - thanks for sharing with us at Craftyhazelnut's Patterned Paper Challenge.

    Helen x

    OdgovoriIzbriši