Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

četrtek, 30. april 2020

bolj bogato in barvito vabilo za prvo sveto obhajilo

tu pa en primerek zame bolj bogatega vabila za prvo sveto obhajilo, ki sem ga pripravila za sestrično. k obhajilu gresta tako sin kot hči, zato je tudi bolj barvito.




navdih

imejte se lepo!

voščilnico prijavljam:

6 komentarjev:

  1. Domiselno si sestavila vabilo za obhajilo. Motiv angela je zelo lep. Hvala, ker si tudi ta izdelek pokazala v galeriji Vesele hiške. Sonja

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepo si združila vabilo za deklico in dečka. Tale angel je res lep in super si ga upodobila v modri barvi in z rožicami ter tako upoštevala oba bodoča prvoobhajanca.

    OdgovoriIzbriši
  3. So sweet and delicate. Beautiful!!! Have a great day and stay healthy!
    ♥ Lena
    Lena’s Creations

    OdgovoriIzbriši
  4. Your card is so lovely! I especially like the delicate flowers embellishing the front. Thank you so much for joining in on our latest challenge at Let's Craft and Create.

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala, da tudi v tretje sodeluješ v izzivu Vesele hiške. Všeč mi je bogato embosirano ozadje in izrez angela. Čudovito vabilo, ki je lahko tudi voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  6. Tina: your card is darling! The angel is so delicate and looks beautiful on your card. Thanks for participating in S4fC blog's theme of die-cuts and/or embossing folders.--Becca/DT

    OdgovoriIzbriši