Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

torek, 31. oktober 2017

sacher torta

jutri praznuje naš drugorojenec, sin taras, in njemu je namenjena tale sacher tortica. obožuje namreč čokolado in čokoladne torte, zato sem se "potrudila" in svojo šablono tortice končno vzela v roke. 

hkrati me sacher torta vsakič spomni na torto, ki nam jo je spekla dobra prijateljica (ki peče sicer torte zelo redko) že pred leti - tako je bila dobra, boljša kot original, da je še vedno ne moremo prehvaliti. 
čokolada je temno rjavi karton, zgornji obliv je reciklirana rahlo svetleča papirna embalaža, marelično marmelado pa predstavlja oranžni trakec. dodala sem še ljubkega rakuna od gerda steiner designs, ker sin obožuje vse vrste živali in tudi njegovo darilo za rojstni dan je povezano z njimi.imejte se lepo!

torto prijavljam:

9 komentarjev:

 1. What a lovely idea Tina and they are so cute. Barbxx

  OdgovoriIzbriši
 2. Sacher Torte is my favourite cake! I always have it on my birthday. We get it from a little French bakery near by. I love your box, it's adorable and yummy :-)
  Hugs,
  Lena

  OdgovoriIzbriši
 3. Zelo simpatična torta sploh pa zaradi tega srčkanega rakunčka z tablo. Hvala, ker ustvarjaš z nami pri CRAFT-alnici.
  LP Vilinke

  OdgovoriIzbriši
 4. O, lepa saherca. Taka prava čokoladna. Hvala, da si se nam pridružila v CRAFTalnici.

  OdgovoriIzbriši
 5. Such a cute creation Tina.
  Hugs
  Cathy
  xxxx

  OdgovoriIzbriši
 6. Krasen košček saherce si izdelala in tista vrhnja čokoladna glazura izgleda kot original :-)) Všeč mi je, da si dodala še svečko.
  Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 7. Your cake box is adorable. I love the sweet raccoon and whole design. Thanks for joining us on the Simon Says Stamp Monday Challenge.

  Cathie ♥

  OdgovoriIzbriši
 8. Sacher torta je najljubša torta mojega moža. Vsako leto mu jo spečem za praznovanje. Ti si se tudi lepo potrudila za svojega sinka. Pa še svečko in luštnega rakunčka si dodala.
  Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

  OdgovoriIzbriši
 9. This is one cute cake box!! Such a fantastic idea and that little raccoon is so adorable. Your colouring is brilliant too and love the little candle on the end. So glad you shared this with us at Happy Little Stampers!

  OdgovoriIzbriši