Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

sreda, 31. maj 2017

vintage novoletna s psom (17/2017)

zaenkrat se še nekako držim načrta, da na mesec naredim vsaj dve novoletni voščilnici. po dolgem času je ta enostavna novoletna z vintage pridihom.


skica


imejte se lepo!

voščilnico prijavljam:

sanjska beležka

pred kratkim sem v hoferju kupila eno res super beležko, ki ima na posameznih straneh tudi krasne motive za barvanje. sem mislila, da bo zame, pa jo bom ob koncu šolskega leta podarila hčeri, ki takšne stvari enostavno obožuje. se nisem mogla upreti in sem ji naredila prvo stran.
štampiljka samoroga je the greeting farm, napis je mislim da od tattered lace, stencil šablona rož v ozadju pa od stamplorations.



 nekatere strani  v beležki ...




stran v beležki prijavljam:






obletnica poroke

bliža se obletnica poroke mojih staršev in ker oba obožujeta rože, sem se odločila za veliko rož. da je voščilnica malo drugačna, sem jo naredila kot easel voščilnico. uporabila sem krasno štampiljko penny black (awaken), trakec pa je crafty ribbons.




imejte se lepo!

voščilnico prijavljam:

sobota, 27. maj 2017

modni CAS

tale šablona čevlja Marianne design mi je zelo všeč in me večkrat zamika, da jo uporabim. tokrat v CAS. osrednji okvirček sem izrezala, osenčila in ga podložila s 3D lepilnim trakom. 



skica in inspiraciji



lep vikend!

voščilnico prijavljam:

miške pozimi (16/2017)

po doooolgem času sem se spet spravila narediti novoletno voščilnico. uporabila sem motiv house-mouse designs in ga prosto po prešernu pobarvala. je pa fajn, ker tale mali zvonček prav prijetno cinglja, ko jo vzamem v roko.



lep vikend!

voščilnico prijavljam:


petek, 26. maj 2017

moški predalnik

no, tale voščilnica je dolgo čakala na objavo. želela sem narediti nekakšen predalnik iz delavnice. ogrodje predalnika sem naredila s tininimi  pravokotniki s šivi, pod predale sem nalepila debel obojestranski lepilni trak, tako da v živo izgledajo predali rahlo odprti, okrog predalov pa je polno orodja in podobnih reči.





imejte se lepo in kreativno!

voščilnico prijavljam:

magična vila

tokrat sem pa gostja pri scrapping4funchallenges - sem zelo vesela in najlepša hvala!
vabim vas k tokratnjemu izzivu na temo nežnih pastelnih barv. mene so te barve pripeljale do bolj magične voščilnice s krasno vilo od poppystamps.
izrezke rožic Memory Boxa sem pobarvala z vodnimi markerji creabox, ki sem si jih pred kratkim omislila v lidlu, za bolj pastelni pridih pa sem jih  še malo posenčila z belo tempero. voščilo je od stamplorations.
poglejte še inspiracijske izdelke članic tima in ustvarjajte z nami!


 kot pomoč ali navdih pa barve s spodnje fotografije ...


tule pa še moj ponosni logo

imejte se lepo in kreativno!

voščilnico prijavljam:
  1. Feeling Sketchy  - Sketch #169
  2. Memory Box Challenge #24- Magic of Markers (I used creabox watercolour markers and Zinnia Bouquet die).
  3. PSC#32 - Flower Power (I used Thoughtful Faerie die.)
  4. STAMPlorations Never-ending Anything Goes Challenge (Crazy Double Running Stitch Rectangle Nesting Dies, sentiment Magical)
  5. The Paper Shelter Challenge Blog - Challenge #295 - Lace & Pearls
  6. Tuesday Throwdown #344 Anything Goes
  7. TIME OUT Challenges  - Challenge #84 - Flowers and Friends make life a garden'
  8. Dream Valley Challenges  - Challenge # 156 - Things with Wings
  9. Double D challenges  - Flowers GALORE . . .


narcisa z drugačnim pregibom

za tole voščilnico sem dobila navdih, ki se je v zadnjem času malce izgubil, pri sonji in andreji z drugačnim pregibom, ki krasno popestri zadevo. digi lepe narcise je anne's cards 4 U ... ja, pri meni še kar cvetijo narcise, obožujem jih. trakec je crafty ribbons.



skica in inspiracija


imejte se lepo!

voščilnico prijavljam:

sreda, 17. maj 2017

deklica s šopkom rož

ko sem danes prebrala temo tokratnjega izziva pri craft-alnici, mi je kot prva asociacija prišla na misel tale digitalna štampiljka deklice s šopkom rož od gerde steiner designs. in potem sem si rekla, da mogoče pa res še poskusim narediti eno drsno voščilnico - nisem je delala že celo večnost, tako da sem morala kar malo razmišljati. sem se prav nasmejala ob branju moinega zapisa o tečki vrtečki, ker je res cel problem s tem okraševanjem in zatikanjem, tako da sem se odločila kar za potiskan rožast papir in to je to, enostavneje ne gre.



imejte se lepo in bodite v cvetju!





voščilnico prijavljam:

zibajoča se voščilnica

tokrat sem se lotila malce drugačnega formata voščilnice - nekakšne zibajoče voščilnice. oblika je zanimiva, pri motivu pa sem uporabila tudi tehniko decoupage, ki zelo lepo poudari rožice in metulja. uporabila sem pripomočke Marianne Design (EWK1220, JU0898, LR0388, LR0180, PB7035).




imejte se lepo in kreativno!




voščilnico prijavljma: