Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

četrtek, 31. maj 2018

tilda s sladoledom

zopet sem se lotila tilde, ta je že čisto poletno obarvana - v skladu z vremenom, danes je bilo pri nas že prav poletno vroče in soparno, pobarvala pa sem jo z barvicami.





navdih

imejte se lepo!


voščilnico prijavljam:

sreda, 30. maj 2018

ljubke živali ob torkih/sredah s psom

kot verjetno marsikatera družina šoloobveznih otrok imamo pestro šolsko in obšolsko dogajanje v teh dneh, družinski koledar je čisto popisan, vsak vikend do konca junija pa zaseden. pretekli vikend smo tako preživeli v obnovljenih termah termalija, v samih presežnikih, kar se tiče družinskega oddiha,  lahko govorim.
tako da z malo zamude sledim izzivu sestavljivih živalic marianne design, ki sta si ga zamislili linda in gerdine
tokrat sem izbrala psa (COL1411), prvič sem ga sestavljala in kot vedno pri teh drobnih, sestavljivih šablonah, se trud na koncu poplača in nastane zelo prisrčen kuža, ki lovi metulja.


navdih


imejte se lepo!

voščilnico prijavljam:

ponedeljek, 28. maj 2018

vila v rumenem

po dolgem času sem pobarvala tole vilo, motiv, ki ga obožujem. Zadnje čase me velikokrat vleče k črno-beli kombinaciji z malo dodane druge barve. 



navdih

imejte se lepo!

prijavljam:

sreda, 23. maj 2018

ljubke živalice ob torkih z zamudo in s srno

tokrat zamujam s torkovo objavo z ljubkimi živalicami marianne design. naredila sem si malo več dela in naredila voščilnico z enostavnim žepkom, tako da mala in mirna gozdna scena pridobi malce interaktivnosti. stencil šablono sem si naredila sama iz rezalne šablone s heksagoni, ki me spominjajo na čebele in pretekli prvi svetovni dan čebel, o katerem je bilo v preteklih dneh veliko govora in prav je tako.



navdih 

imejte se lepo!

voščilnico prijavljam:

ponedeljek, 21. maj 2018

embosirani listi ozadja z roza kombinacijo

ozadje tokratne voščilnice sem naredila s stencil šablono od stamplorations in ga toplotno embosirala. ker se je vse "rahlo" bleščalo, sem dodala le še borduri različnih odtenkov in voščilo.
barva, ki sem jo uporabila za voščilo in borduro, je živo roza (hot pink), imam še neke prastare zaloge tega papirja, vendar je na teh fotografijah videti skoraj kot rdeča. (no, sem potem le naredila fotografije realnejših barv in pri tem dodala še dva metuljčka, mi je nekaj manjkalo.)




navdih

imejte se lepo!

voščilnico prijavljam:
  1. Craft-alnica - Izziv #211: TIC - TAC - TOE (rojstni dan – izrez – okrasni trak)
  2. Najlepši par - Galerija meseca maja (voščilo, pravokotnik s šivi)
  3. Feeling Sketchy  - Sketch #193
  4. Simon Monday Challenge Blog - Simon Says: Stencil It 
  5. Simon Wednesday Challenge Blog Simon Says: Stencil It
  6. Uniko Challenge #47 - Photo Inspiration Optional Twist Birthday (the colours, the nature)
  7. STAMPlorations Never-ending Anything Goes Challenge  (Leaf Prints - ARTplorations Stencil)
  8. Allsorts challenge  - Week 468 - Happy 9th Birthday Allsorts /the sentiment means: happy birthday"/
  9. Crafty Friends challenge blog -  Challenge 84  The Letter 'B' is for... Birthday
  10. Butterfly challenge - #100 Spin The Butterfly Wheel with the Letter H (hot pink, heat embossing, hunters green)

petek, 18. maj 2018

poročna v belo-srebrni

naredila sem eno poročno voščilnico v belem na zalogo, verjetno jo bomo kmalu rabili. uporabila sem zanimivo pošit papir.

imejte se lepo in kreativno!

voščilnico prijavljam:


četrtek, 17. maj 2018

interaktivno z metuljem

zadnji trenutek sem se še jaz odločila, da sodelujem v interaktivnem izzivu "ko me inspirira" pri tini in vladki.
dolgo časa sem imela doma to šablono za trganko in če ne bi bilo tega izziva, vprašanje, kdaj bi jo sploh uporabila. ozadje sem naredila akvarelno umetniško s stencil šablono, krasni metulj pa je sizzixov. kar nisem vedela, kako poslikati nadaljevanja napisa pod trganko, tako da ga  predstavlja druga slika. trganko sem na začetku pustila malo privzdignjeno, tako da mislim, da bo dovolj jasno pokazala prejemnici, kaj storiti. moram pa narediti še boljše fotografije, ker ta metulj je tako lepe roza barve, podložen pa je s pavsom :)).


skica

imejte se lepo!


interaktivno voščilnico prijavljam na:

torek, 15. maj 2018

ljubke živali ob torkih - muca

nekako mi je uspelo nadaljevati s torkovim izzivom sestavljivih živalic marianne design. tokrat sem si izbrala muco, prvič sem jo sestavila in zopet me je končni rezultat navdušil. odločila sem se za pastelne barve iz novih potiskanih papirjev, ki sem si jih omislila na fenomenalnem izletu s prijateljicami v nemčiji, še zdaj se mi smeji, toliko smo se nasmejale. 
napis in mucin zvonček sem toplotno embosirala z mislijo na izziv pri craft-alnici - ta tehnika je zame pravi izziv, da ne gre kaj preveč narobe. prav tako prvič sem uporabila wow prahec v odtenku roza-zlate oziroma mene spominja na starinsko rožnato, fenomenalen je in iz trgovine tame's world.



navdih

imejte se lepo!

voščilnico prijavljam:

sobota, 12. maj 2018

zlati jelen na turkizni podlagi (13/2018)

kot gostja sem povabljena na barvni izziv pri 52 Christmas Card Throwdown - hvala za povabilo! povabilo sem si zaslužila z jelenom na voščilnici, tako da sem pri jelenu tudi ostala, tokrat pa z novo sizzixovo pridobitvijo! 
barvni izzivi so mi vedno najtežji, sploh pa ta s turkizno in zlato - kombinacijo, na katero se ne bi ravno spomnila. 
turkizno ozadje sem naredila s 3d sizzixovo mapico (ampak bolj kot sem fotografirala, slabše je viden ta efekt), rogovje jelena pa sem toplotno embosirala še z zlato. na koncu je izpadlo prav lepo. prijavljam jo tudi na nov slovenski izziv pri andreji in keti, ki sta se opogumili in naredili sizzixov izziov, bravo!



vabljeni torej na zanimiv barvni izziv!

lep vikend!

voščilnico prijavljam:

  1. Craft-alnica - Izziv #210: TOPLOTNO EMBOSIRANJE
  2. Ustvarjamo s SizzixLifestyle - 1. izziv (maj 2018) - TURKIZNO MODRA BARVA (uporabila sem naslednji sizzixov repertoar: elegant deer - 661300 in prism geometrics - 66951)
  3. As you like it - Favourite pink or blue and why – I totally agree with Brenda. I love the color blue too.  It is always been among my favorite colours because it is the color of the sky, the sea (which always reminds me of sailing) and blue jeans.
  4. Dream Valley Challenges  - Challenge # 178 - Add Ribbon and/or Lace
  5. The Sketchy Challenges #142 Theme Ribbon , Lace or Twine
  6. Feeling Sketchy  - Sketch #192





petek, 11. maj 2018

elegantna dama

zopet sem gostja pri Scrapping4fun Challenges - hvala, drage dame, ker ste zopet izbrale mojo voščilnico med top, kar mi je prineslo gostovanje pri tokratnjem izzivu, ki je ravno poklon damam, tako da z vašo kreativnostjo na plan! 
izbrala sem si tole krasno štampiljko in jo dopolnila s paper piecingom na obleki, prav fajn elegantno izpade vse skupaj.


za malce inspiracije:


pridružite se nam in se imejte lepo!

voščilnico prijavljam:

torek, 8. maj 2018

ljubke živali ob torkih - rudolf (12/2018)

končno se mi bo uspelo pridružiti izzivu na temo ljubkih sestavljivih živalic Marianne Design, ki ga organizirata linda in gerdine. zastavili sta si deset zaporednih torkov objavljati voščilnice na temo teh živalic, zanj pa me je navdušila valerija, ki pridno objavlja krasne voščilnice. 
meni je sestavljanje teh živalic kar poseben izziv že sam po sebi, tako da nimam ravno veliko teh šablon. je pa res, da ko na koncu vse sestavim, je prekrasen občutek, res so lepe.


navdih


imejte se lepo!

voščilnico prijavljam:
  1. Najlepši par - Galerija meseca maja (kvadrat s šivi)
  2. Eline's Cute Animals - My Favorites in 10 Weeks #4
  3. 52 Christmas Card Throwdown - May Sketch Challenge
  4. Marianne kreadivas - challenge #45 Alles geht mit Marianne Design + Option Häuser -dieser Piost enthält Werbung für Marianne Design (COL1369, EC0149, PK9100,0388LR)
  5. CHNC challenge 384
  6. HLS May Christmas Challenge
  7. Addicted to stamps Challenge Challenge # 164
  8. Dream Valley Challenges  - Challenge # 178 - Add Ribbon and/or Lace

rože v črno-beli z malo roza

ena minimalistična, s krasno štampiljko za ozadje ...

navdih



imejte se lepo!


petek, 4. maj 2018

CAS z zajčkom

te štampiljke gerde steiner designs so bile že tudi nekaj časa doma, na današnji deževni petek so končno prišle v uporabo. malo zajčkov, ker jih prejemnica na norveškem obožuje, pa še malo svetlečega leska perfect pearls za na pot.


navdih


lep vikend!

voščilnico prijavljam:
  1. Crafty Nomad - It's a Bunny Hop!!!
  2. Less is More - Challenge #370 - Sketch 23  (I hope my free interpretation of your sketch fits into your challenge.)
  3. Allsorts challenge  - Week 465 - All about Pets
  4. HLS May CAS Challenge
  5. Your Next Stamp - Sketch and Color Challenge #88