Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

sobota, 5. marec 2016

rojstnodnevna princeska

ker sem še čisto pod vtisom današnjega super srečanja craft-alnice, sem popoldne seveda morala v kratkih ukradenih trenutkih, ko so se otroci slučajno uspešno samostojno igrali, spet malce kombinirati razne papirje in šablone. mi ni dalo miru, toliko neverjetne energije je bilo danes - vsem puncam hvala za vse, tudi v živo ste neverjetne in že komaj čakam na naslednje srečanje!

se mi zdi, da tale digi od imagine that! kar realno ponazarja razne rojstnodnevne prineske.še fotografije v boljši svetlobi:inspiraciji:


ker so mi digiji od imagine that všeč in ravno slavijo triletnico delovanja ter imajo polno ugodnosti, lepim še njihov link:


lep večer vam želim!


voščilnico prijavljam:

17 komentarjev:

 1. Čudovita je in res princeskata kot se šika. Kako zavidam...mi smo vsi zboleli in sem se morala žal srečanju CRAFT-alnice odpovedati :(

  OdgovoriIzbriši
 2. Verjetno je tudi težje fotkat, ker so take pastelne barve.
  Lušno je bilo in res bo treba sprobat vse nakupljeno ;)

  OdgovoriIzbriši
 3. Tina, veš kaj sem delala do zdaj - izrezovala in sestavljala nove živali od zapravljanja v Rayherju. Vesela sem, da sva se spoznali tudi v živo. Voščilnica je lepa in kot nalašč za kakšno malo princesko. Lp

  OdgovoriIzbriši
 4. love your card design - thanks for sharing your project at Cupcake Inspirations

  OdgovoriIzbriši
 5. Tako princeskasto voščilnico verjetno res lahko ustvariš po dnevu, ki je poln pozitivne energije. Super, da se se imele fino in tudi jaz komaj čakam, da se vidimo:) Lep pozdrav, Andreja V.

  OdgovoriIzbriši
 6. Uf, ti si uspela po včerajšnjem druženju še ustvarjati! Pridna. Jaz sem pa padla v posteljo, kot pokošena. :-)) Lepo te je bilo spoznati. Se kmalu spet vidimo. :-)

  OdgovoriIzbriši
 7. This is gorgeous Tina, such a pretty image and colours.
  Pauline
  x

  OdgovoriIzbriši
 8. Tina, spet ena čudovita voščilnica izpod tvojih rok, ko krasno združiš skico, barve in še kaj od zahtevanega :-))
  Drugače pa, hvala ker si včeraj prišla na srečanje CRAFT-alnice. Res je, čist prekratko je bilo in dobri dve uri sta minili čist prehitro. Super punce in krasne dušice ste, tako da sem še čist navdušena nad včerajšnjim dnem ♥

  OdgovoriIzbriši
 9. Krasna voščilnica s prelepo princesko in postavitvijo.

  OdgovoriIzbriši
 10. Draga Tina, sem vesela, da sva se spoznali, upam pa da kmalu spet kakšno rečemo...res je bilo lušno...kdaj pa ni, če je 16 bab na kupu????

  OdgovoriIzbriši
 11. Very pretty! Such a sweet image and your color combo looks great! Thanks so much for joining us this week at Tuesday Morning Sketches!

  OdgovoriIzbriši
 12. Very pretty card! Lovely soft colors!
  Thanks for playing along this week at Tuesday Morning Sketches!!
  Debbie (TMS DT)
  Debbie's Dash of This and That

  OdgovoriIzbriši
 13. awww, that is sooo PRETTY Tina!! Love the birthday banner and the soft color pallette for this princess :) Thanks for playing in our new Creative Playground Challenge #2: BIRTHDAY THEME at Imagine That! DbK - have a nice day! xKris

  OdgovoriIzbriši
 14. sweeetie Thanks for playing in our new Creative Playground Challenge #2: BIRTHDAY THEME at Imagine That! DbK

  OdgovoriIzbriši
 15. Luštkana voščilnica za princesko

  OdgovoriIzbriši
 16. So adorable..Thanks so much for sharing with us at Imagine That challenge..

  luv CHRISSYxx

  OdgovoriIzbriši
 17. Your card is super cute. Love the image in pastel. Thanks for joining us at the "Birthday Bash" Challenge at Imagine That, Lisa Lynn DT.

  OdgovoriIzbriši