Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

petek, 25. marec 2016

lepe velikonočne praznike

zadnje dni sem malo bolj pospravljala, tudi časopisni papir in seveda tudi malo reciklirala - malce tudi posledica izzivov pri craft-alnici in pri ustvarjalnem dotiku, sicer pa že nuja, ker se stvari samo kopičijo.
to serijo velikonočnih voščilnic prijavljam na mesečni izziv pri ustvarjalnem dotiku, kjer je, kot že rečeno, tema recikliranje - pripravili so krasne ideje za inspiracijo, sploh šparovček za dopust mi je še posebej všeč. verjetno lahko sodelujem zgolj z eno voščilnico, tako da prijavljam kar prvo voščilnico na fotografijah, žal jih nisem slikala posamično.
iz njhove spletne trgovine je štampiljka z voščilom, blazinica colorbox, 3d-lepilni trak, trak z rožicami.


s tem vam tudi želim lepe in umirjene praznike ter čeprav ni v sklopu običajnih voščil - veliko zdravja. pri nas je namreč najmlajši sin spet zbolel, tokrat ima škrlatinko, tako da vsakič znova vidim, da je zdravje res predpogoj za vse ostalo. to je tudi vzrok moje neprisotnosti na vaših blogih zadnje čase.





lepo se imejte!

9 komentarjev:

  1. Super domislica! Krasne reciklirane voščilnice :) hvala za sodelovanje v našem izzivu. Lepe praznike! Barbara

    OdgovoriIzbriši
  2. Luštne recikliranke. Tale časopisni papir je res super in ga bom verjetno še kdaj z veseljem uporabila, ne glede na izziv ;-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Super reciklaža, ja na nek način se je potrebno rešiti navlake:))) Želim ti lepe praznike in seveda zdravje vsej družini, resnično je to najbolj važn. Lep pozdrav, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepe recikliranke. Lepe praznike tudi tebi.

    OdgovoriIzbriši
  5. Avtor je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  6. Lepa serija lepih velikonočnih. Si bila pa pridna.

    OdgovoriIzbriši
  7. Tina, same luštne velikonočne si naredila. Pisani pirhi in ograjice - zares lepo. Čimprej se pozdravite in lepe ter mirne velikonočne praznike želim tebi in tvoji družinici.

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo lepe voščilnice si ustvarila. Se zmeniva, da ti jaz pazim na malčke, ti pa pri meni malo pospraviš? :-))
    Čim prej se pozdravite. Lepe praznike! :-)

    OdgovoriIzbriši