Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

sreda, 12. avgust 2020

poletne ATC kartice - gostja pri craftalnici

danes pa vas pozdravljam kot avgustovska gostja pri craft-alnici - sem bila tako vesela, ko sem bila povabljena, hvala, punce, za vabilo in priložnost! 

craft-alnica bo vedno imela posebno mesto pri meni, saj sem jo spremljala dolgo časa, preden sem začela z blogom in tudi na prvi izziv sem se prijavila pri njih!

no, v tem avgustovskem izzivu se bomo lotile ATC kartic (Artist trading cards) - to so kartice velikosti 64 mm x 89 mm, namenjene izmenjavi med ustvarjalkami, umetniki ..., ideja pa izvira iz menjave športnih kartic, ki so tudi takšne velikosti. 

tokratni izziv je, da izdelamo 3 podobne ATC kartončke v velikosti 64 x 89 mm. Ena lahko ostane vam, drugi dve pa lahko pošljete ustvarjalnima prijateljicama in ju s tem izzovete, da se nam morda pridružita pri izzivu. 

izziv je res zabaven, ATC-jev se nikoli še nisem lotila, čeprav jih poznam iz menjav v tujini, in velikost je bila zame res izziv, vse je tako majhno, nastala pa je takšna serija, meni zelo pri srcu:



sponzor meseca avgusta pri craft-alnici je tame's world, ki jo vodi tamara, s katero sva prijateljici že dolgo časa, krasna punca je, ki ima poleg vseh drugih stvari, ki jih počne, še ustvarjalno trgovino s samimi super stvarmi, jo kar občudujem!  
tamara mi je prijazno poslala tale super paket sponzorskega materiala, tako da sem ustvarjala samo s tem krasnim materialom - zelo ti hvala, tamara!
najprej sem na že pripravljene atc kartončke nanesla stencil šablono neat and tangled s tehniko stencil monoprint, ki je meni zelo ljuba (na stencil šablono nanesem distress inke, jih poškropim z vodo ali perfect pearls, odtisnemo stencil šablono na papir in nastanejo krasni umetniški efekti).
nato sem se lotila ročnega rezanja motivov iz krasnih mintay papirjev in jih razporedila v podobne kompozicije. 
ATC-ja bom poslala sonji in majdi, ker mislim, da si vse zelo želimo, da bi bila potovanja zopet mogoča, zato kaže en kompas na zahod, drugi pa na jug oziroma jugo-vzhod, mislim, da ju tja vleče srce. 
sonjo sem opremenila s fotoaparatom, ker mislim, da vse rade beremo njene foto-reportaže, pri majdi pa sem se trudila ostati pri njenih toplih barvah z avanturističnim nahrbtnikom. zase sem obdržala kar globus, ker še ne vem, kam nas bo peljala pot. 

tamara, zelo ti hvala!


pridružite se nam, ker tole je res krasen in zabaven izziv, poglejte pa še h Gogi,  Andreji M. in Andreji L, ki so zagotovo ustvarile osupljive ATC-je!





ATC-je prijavljam:

12 komentarjev:

  1. Oooooo hvalaaaa, veš, zdajle pa malo smrkam, od ganjenosti in ... saj veš, ker sem v mislih spet tam, od koder naj bi pred 5 dnevi prišla.
    Hvala ljuba Tina, ker si pomislila name in tvojo tako zelo lepe kartice se že v naprej srčno veselim.
    Ti pošiljam en velikanski objem poln hvaležnosti, Majda

    OdgovoriIzbriši
  2. Res sem vesela, da si pri tem izzivu naša gostja. Se mi zdi, da je to pravi izziv zate. Krasne kartice si sestavila in brez dvoma bosta prejemnici veseli, da sta njuni.

    OdgovoriIzbriši
  3. Three really awesome ATC's Tina. I wish I could up up & away without the worry of Covid.
    Hugs
    Cathy
    xxxx

    OdgovoriIzbriši
  4. O, Tina, kako lepo, da si pomislila name pri ustvarjanju tvojih čudovitih kartic! Pa še tako lepo si zapisala! Res hvala iz srca! Upam, da se uspem pridružiti izzivu glede na pozni dopust. Vse tri tvoje kartice so čudovite in zelo lepo izdelane. Mislim, da bo tudi Majda vesela. Čestitke za gostovanje v Craftalnici!

    OdgovoriIzbriši
  5. Tina najprej čestitie za GD pri CRAFT-alnici - tale izziv ti res leži :). Čudovito si se pigrala s papirčki in fantastično vzpodbudila Sonjo in Majdo, k ustvarjanjju. Meni je to popolnoma neznana tehnika, tako da bomo videli... :P

    OdgovoriIzbriši
  6. Ooo kako lepe kartice si naredila in našla tudi prave lastnice drugih dveh! In čestitke za gostovanje!

    OdgovoriIzbriši
  7. Tina, najprej čestitke za gostovanje pri Craftalnici. Kakšen super zanimiv izziv! :) Prvič slišim za te vrste kartic. Upam, da se mi jih uspe lotit. Ko sem si jih ogledovala pri ostalih sem skušala uganit, le komu bosta namenjeni ostali dve. Pri tebi me je navdušil popotniški pridih, ker letos tudi sama pogrešam potepanja po svetu. Ti pa si ju namenila res pravima osebama. ♥ Čudovite so vse tri in upam, da bomo spet lahko šli v svet ali pa raziskovat našo lepo Slovenijo! Pozdravček, V.

    OdgovoriIzbriši
  8. I like your ATC's, the design and the theme choice!! Gundi

    OdgovoriIzbriši
  9. Krasne papirje si izbrala in jih sestavila v čudovite ATC kartice! Hvala, ker gostuješ pri CRAFT-alnici

    OdgovoriIzbriši
  10. Tina, tvoje ATC kartice so fantastične :-)) Tako lepo si jih zloživa v celoto, da jih je res luštno pogledati in z mislijo odpotovati na lepo potovanje ... Krasno si uporabila dobljene papirje.
    Vesela sem, da si naša tokratna gostja v CRAFT-alnici.

    OdgovoriIzbriši
  11. Great set of ATC's Tina. Anyone would love to receive one of them. Take care. Lena xx

    OdgovoriIzbriši
  12. Tina these ATC's are wonderful. A lot of work but so pretty. Thanks for joining over at Penny's Challenge. Best of luck and hope to see you again soon. DT~Jana Forrest

    OdgovoriIzbriši