Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

sobota, 29. avgust 2020

prehistorik in hama perlice

morda se kdo od vas še spomni ene prvih računalniških igric pri nas, in sicer prehistorika. no, nanj sem se spomnila ob barvanju tega motiva od cute as a button s suhimi barvicami za malce bolj zabavno moško voščilnico. ustvarjala pa je tudi hči, in sicer s hama perlicami - najprej je parkrat postavila vse te perlice, ker je seveda komu od nas uspelo, da smo ji kaj premaknili oziroma nehote podrli, ko smo občudovali njeno vztrajnost, uh, koliko je vseh teh perlic ... nato je naredila 3d srce s 3d pisalom - to je ena super igračka za otroke, pa tudi za nas bi bila primerna ... na koncu pa še nekaj bleščečega in čisto njeni okraski za njeno novo sobo so nared.prijavljam k Simon Says Stamp Blog - Kids Summer Vacation Challenge.

imejte se lepo!

voščilnico prijavljam:


9 komentarjev:

 1. Such gorgeous creations Tina.
  Hugs
  Cathy
  xxxx

  OdgovoriIzbriši
 2. what gorgeous bead decorations! the colours and design are fabulous and I love the 3D heart!

  Thanks for joining us on the Simon Says Stamp Kids Vacation Challenge
  Luv
  Lols x x x

  OdgovoriIzbriši
 3. Hehe, jaz se spomnim te igrice... Ampak mi je vedno šlo na živce, ker sem vedno na istem mestu zamočila, pomojem me je kakšen dinozaver v jami napadel:). Voščilnica je top, perlice pa tudi lepo sestavljene- tudi jaz nimam potrpežljivosti za sestavljanje:)

  OdgovoriIzbriši
 4. Uf ja, Prehistorika sem pa precej preigrala. Kje so tisti časi ... :D Super voščilnica, Fioni pa tudi čestitke za taki lepi dekoraciji za v sobo. :)

  OdgovoriIzbriši
 5. A fun male card, lovely to see you at Stamping Sensations again, my thanks for joining in with our 'Masculine' theme.

  B x

  OdgovoriIzbriši
 6. Cute card

  Thanks for joining us at stamping Sensations this month

  Joan

  OdgovoriIzbriši
 7. What a fun image and quite suitable for a man grilling! I love the DP you used too! Thank you so much for sharing and entering our August Challenge at SheepSki Designs. Good Luck and please come play with us again!
  Cara, SheepSki Design Team
  My Creative Chaos {My Personal Blog}

  OdgovoriIzbriši
 8. Such a fabulous card. Thanks for joining us at Creative Fingers.
  DT Mari, my blog Ittetehty

  OdgovoriIzbriši
 9. Long and skinny, so on trend. Awesome card. Thanks for playing at Polkadoodles, hope to see you join in with future challenges too . Stay safe and keep crafting!

  OdgovoriIzbriši