Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

ponedeljek, 3. avgust 2020

morske vrvi

po krasnem vikendu, preživetem z družino in prijatelji - še vedno varno ob upoštevanju trenutnih razmer, vam dolgujem objavo te voščilnice. 

voščilnica je šla h greti v okviru mednarodne izmenjave voščilnic Card chain challenge na severozahod ZDA - ta predel sveta je meni eden najlepših in upam, da bodo razmere spet kdaj takšne, da ga bo možno obiskati. pacifiški severozahod sem namreč že obiskala, in sicer kanadski del, ki mi je ostal v posebnem spominu.  

moja tokratna inspiracija so bile morske vrvi, vedno si pogledam vse te vozle, nekaj pa jih znam tudi sama. oziroma bolje, sem jih znala. tako da ni bilo vprašanja, ko so pred leti pri marianne design naredili tole stencil z vrvmi, moja je bila takoj. prav tako je večina ostalih stvari od marianne design, rada imama tako MD kot morsko tematiko. 


izbrala sem skico, pri card chain challenge pa smo imeli  na voljo še barvno shemo ali teme. 



prav tako smo se pred kratkim praznovali več kot 3000 izmenjav voščilnic, tako da sem bila med srečkoti in sem od gail prejela tele krasne štampiljke, njen tag pa je paša za oči, krasne teksture in barve, sploh zlata. 



isti dan pa sem v okviru card chain challenga prejela voščilnico od mie s krasno mislijo in tematiko: 


prav tako sem od nje prejela bonbonček, v katerem sem sodelovala -  njene pošiljke so vedno, kot da bi bil božič - polno krasnih stvari in dobrot, hvala ti, mia, zlata si!


tu pa še nekaj utrinkov s pacifiškega severo-zahoda pred leti:


imejte se lepo! 

svojo voščilnico prijavljam:



8 komentarjev:

  1. Your card is so beautiful, I love the design and the color choice!

    OdgovoriIzbriši
  2. Lovely photos and a great card for the challenge, Tina.
    And I am soooo glad that you received my card for you. It is made with love, my friend.
    As for the goodies, enjoy them, my dear friend. I am happy that you like them and I want to thank you again for joining my blogaversary candy. Kisses!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. What a great card this month Tina, I just love that stencil. What a lovely haul you got from Mia, I don't know how she keeps up with it all. Her generosity knows no bounds. Thanks for sharing some photos from your very memorable holiday xx

    OdgovoriIzbriši
  4. Ooh I love this card.
    Thank you so much for entering our challenge this week at CRAFT Challenge looking forward to see you again next challenge.
    Hugs Sheryl xx
    CRAFT DT
    Cat Crazy Craft Corner {My Blog}

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala za čudovite fotografije. Močno upam, da bomo kmalu spet potovali po svetu. Ne sicer tako brezskrbno kot nekoč, potepali se bomo pa vseeno. Čestitke za vse prejete dobrote in krasne voščilnice. Hvala, ker si z voščilnico s krasno počitniško sceno okrasila galerijo Vesele hiške.

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako krasno je bilo potovati skozi tvojo objavo.Čudovite fotografije, prelepi spomini. Lepo, da si s tvojo počitniško voščilnico polepšala našo galerijo.Pozdrav Janja DT Vesela hiška

    OdgovoriIzbriši
  7. Kako krasno ozadje in prav pomirjujoča scena, taprava dopustniška. Hvala, da si ustvarjala z nami!

    OdgovoriIzbriši
  8. Tina, krasna poletna sprostitev na ležalniku in v umirjenih barvnih tonih. Nagrad se veselim s teboj in ustvarjanja z njimi seveda. Hvala za obisk v Veseli hiški in prisrčne pozdrave pošiljam. Veana

    OdgovoriIzbriši