Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

ponedeljek, 1. junij 2020

zate v cvetoči rumeni in modri

začenja se junij, stvari naj bi se začele vračati na stare tirnice, uradno in dejansko, upamo na najboljše pri vsem tem. tudi vsi trije naši otroci so šli danes po dolgem času spet v vrtec in šolo. 
nov mesec pomeni tudi novo skico pri feeling sketchy. meni se zdi takšna poletna in sveža, zato sem se odločila za svetle barve in rože. 


naša skica

pridružite se nam pri izzivu, upam, da skica spodbudi vašo kreativnost in se potegujte za top izbor ter gostovanje pri nas!

je pa voščilnica del dvojnega kompleta - uporabe pozitiva in negativa rezalne šablone zate,  za kar me je navdihnila craft-alnica. navdih pa sem našla tudi pri veseli hiški, kjer je potrebno narediti z enakim osrednjim pripomočkom dve različni voščilnici - torej zate enkrat, da polepša dan (sploh takšen turoben in hladen ponedeljek, kot je današnje jutro), drugič pa za rojstni dan. obakrat v pisanih poletnih barvah.


imejte se lepo in lep začetek novega tedna. 

voščilnici prijavljam:
  1. Craft-alnica -  Izziv #261: POZITIV + NEGATIV
  2. Vesela  hiška - IZZIV # 7. DVOJNI IZZIV
  3. ArtMBR - Izziv pri ArtMBR junij 2020-POMLAD in POLETJE in/ali mixed media
  4. Butterfly challenge - #142 Spin The Butterfly Wheel with Y for YoYo Spinner Card. - Yam/Yale Blue/ Yarrow/Your Choice - punching +your Butterfly.
  5. Dream Valley Challenges - Challenge # 226 - Add some Sparkle 
  6. Cute card Thursday - Challenge 636 - Stripes!
  7. Scrapping4fun Challenges - Challenge 167 - Animals / Flowers
  8. Tuesday Throwdown #458 CraftyGirl Designs - Color Combo
  9. Your Next Stamp - Challenge #140 


10 komentarjev:

  1. Two really gorgeous designs Tina. Here in the UK we are still worried it is too soon to come out of lockdown. So many new cases every day. Keep safe.

    Hugs
    Cathy
    xxxx

    OdgovoriIzbriši
  2. I hope you and your family stay safe as your country eases out of the lockdown. Being very cautious here in the UK. These cards are both lovely. Such a great idea to use the negative of the die as well to make a card. Thankyou for coming and spinning the butterfly wheel with me. hugs Mrs A.

    OdgovoriIzbriši
  3. O, tole si se pa krasno spomnila! Super voščilnici za naš dvojni izziv. Lepe barve si uporabila in obe tudi lepo sestavila. Hvala, ker si se nam pridružila v Veseli hiški. Sonja

    OdgovoriIzbriši
  4. Obe sta čudoviti. Uporabila si krasne sončne barve.
    Hvala, da si nas obiskala v Veseli hiški.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tudi ti dve sta zelo lepi. Hvala, ker si se nam pridružila pri CRAFT-alnici, kjer maja gostujem jaz kot mesečna gostja.

    OdgovoriIzbriši
  6. Luštni voščilnici. Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga

    OdgovoriIzbriši
  7. Vesela sem, da je ta prva Zate - zame. Tudi meni je polepšala rojstni dan. Bila si večkratno navdahnjena in si čudovito vse skompletirala. Tina, hvala ti tudi za poslane znamke. Hvaležna sem, da misliš name in jih ne vržeš v koš. Ne vem pa, zakaj teh poletnih lepotic nisi prilepila k meni. Še je čas.

    OdgovoriIzbriši
  8. Lušno si združila vse izzive. Nastali sta dve čudoviti voščilnici. Všeč sta mi, ker sta tako nežni. Lepo, da si se nam pridružila v Veseli hiški. Pozdrav Janja DT

    OdgovoriIzbriši
  9. Kako imenitno si ponovno združila vse izzive Tina - tvoji voščilnici sta sončni in veseli kot današnje jutro. Končno imam občutek, da prihaja poletje ;-)
    Čudovit vikend želim tebi in tvojim, Majda

    OdgovoriIzbriši
  10. TINA ČUDOVITI VOŠČILNICI, TAKO BARVE IN DESIGN. HVALA ZA OBISK V VESELI HIŠKI IN VELIKO SREČE ŽELIM. OBJEM, VEANA DT

    OdgovoriIzbriši