Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

petek, 13. marec 2020

zeleno zlata

po teh pestrih zadnjih dneh mislim, da mi bo zdaj končo le odleglo, ko bomo vsi zgolj doma. pouk na daljavo smo prakticirali že danes, do družinskega ustvarjanja še nismo prišli, pa tudi sicer nimam nekega navdiha v teh dneh.
prepričala me je tale zame težavna skica, tako da sem se malo igrala z jabolčno zeleno barvo, ki mi je res krasna in zlato kombinacijo.



ker pa me je mikalo, sem naredila še ujemajoče se knjižno kazalo v pomladni zeleni barvi, s čimer se pridružujem tini in vladki pri ko me inspirira, kjer so navdih martinina knjižna kazala, res prekrasna so. mislim, da pomladansko branje vabi, še posebej v prihodnjih dneh, ko bomo mnogi skupaj doma in jaz se ga že veselim. 


imejte se lepo!

prijavljam:

7 komentarjev:

  1. Kako lepa voščilnica. Pritegnilo me je to, da si, kljub bogatemu ozadju tako dobro uspela poudariti osrednji motiv.

    OdgovoriIzbriši
  2. This is so pretty! I love the pattern in the background! Thanks for playing with Di's Digi Designs.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, se mi zdi, da sedaj, ko je malo več časa za ustvarjanje, pa ni prave volje... Imamo polne glave vsega drugega... Upam, da čimprej mine.
    Tvoj komplet je pa fantastičen. Čudovite zelene barve, res obožujem te odtenke...

    OdgovoriIzbriši
  4. Všeč mi je, da si izdelala komplet, ki se lepo usklajuje med seboj. Ostanite zdravi.

    OdgovoriIzbriši
  5. Krasen komplet! Tudi meni je jabolčno zelena zelo všeč....hvala ti in ostanite zdravi!

    OdgovoriIzbriši
  6. Se borimo s težkimi mislimi in nenavadnimi opravili ja, ampak kako dušo pomiri, če nam uspe tudi kaj ustvariti. Ti si s tole barvno kombinacijo prav zažgala v mojem izzivu. Pa tudi knjižna kazala so hvale vredna. Lepo ti uspeva v borbi proti tegobam današnjih dni. Ostani zdrava.

    OdgovoriIzbriši
  7. lovely card!! you just made my day using one of my stencil designs :). thank you for playing along with us at STAMPlorations challenges!!!

    OdgovoriIzbriši