Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

nedelja, 1. marec 2020

pomladanska srnica

tokrat vas pozdravljam kot gostja pri magdi, ki nas v zadnjem času razveseljuje s svojimi izzivi - magda, najlepša ti hvala. skupaj z valerijo vas vabimo k novemu izzivu, ki se v mesecu marcu glasi: ZIMA in/ali POMLAD in/ali ženski prazniki (Dan žena, Materinski praznik).

z valerijo sva dobili tudi namig, da za inspiracijo vzameva eno od magdinih voščilnic, magda pa bo za inspiracijo vzela eno od najinih voščilnic. zanimivo, ni kaj in meni čisto novo.

jaz se se odločila za magdininega novoletnega losa, ki sem ga spremenila v pomladno srnico, prav  uživala sem pri tem in to je bila tudi moja prva ideja, ko mi je magda povedala, kakšna je moja "naloga". spremenila sem obliko voščilnice, obdržala pa sem barvno lestvico. zasnežene travnike sem spremenila v pomladne livade, namesto sneženja pa sem uporabila papir z zasneženimi gorami v ozadju, ki jih lahko občudujemo tudi pomladi. kot je razvidno, sem ustvarjala s tininimi šablonami.


.

še od blizu


in pa seveda obvezna skica:


pridružite se nam torej pri novem mesečnem izzivu in imejte se lepo!

voščilnico prijavljam:

7 komentarjev:

  1. Saj kar ne morem verjeti, da sva v vsej množici Magdinih voščilnic obe izbrali enako ;)
    Krasno si ustvarjala.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kot sem že v svoji objavi napisala, sem navdušena nad tem, kako si inspiracijo udejanjila in še posebej nad tem, kako si s svojo drugačnostjo poudarila barve, teme in zgodbo tako lepo zaokrožila. Hvala, da si se odzvala mojemu vabilu. Povabila sem te z razlogom in ti si me nagradila nazaj. Hvala tudi za prelepo povabilo na moj izziv. Uživaj v ustvarjanju še naprej in oglasi se še pri meni.

    OdgovoriIzbriši
  3. Najprej čestitke za gostovanje pri Magdi! Res zanimiv projekt in fantastična izvedba. Hvala, ker si svojo pomladno srnico odložila tudi na poličko CRAFT-alnice :).

    OdgovoriIzbriši
  4. Amazing card, lovely deer.
    Thank you for entering our Anything Goes Challenge at Through The Craft Room Door this week. Looking forward to see you again next challenge.
    Regards
    Danka
    TTCRD
    Twórcze pasje Danki {My Blog}

    OdgovoriIzbriši
  5. SWEET card!
    LOVE Magda's card and how you were INSPIRED to create your round card, such a pretty scene and design!
    Thank you for joining us at Penny's Paper-Crafty Challenges and good luck with your entry :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo lepa okrogla voščilnica. Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga

    OdgovoriIzbriši
  7. Very sweet shaped card, Tina. Lovely design.
    Hugs,
    ♥ Lena
    Lena’s Creations

    OdgovoriIzbriši