Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

četrtek, 18. november 2021

zimski kakav na kavču

tale zimski kakov me dejansko spomni na Hrestača. med novoletnimi počitnicami si ogledamo  več verzij Hrestača -  od baleta, risank in filmov, pri tem pa si radi privoščimo kakav s penicami ali smetano na kavču. ja, to je ena od naših tradicij, še toliko bolj v korona časih. pred tem smo bili v prednovoletnem času pogosto v tujini, ker radi občudujemo vse to praznično okrasitev, letos bo verjetno tudi domači kavč več kot super. 

 

navdih
imjete se lepo!


sodelujem:

  1. ArtMBR - Praznični izziv pri ArtMBR 2021 – Hrestač in Klarina omara – ples snežink  
  2. Najlepši par - Mala šola prazničnega ustvarjanja – 9. razred - na praznični voščilnici uporabi nepraznični motiv, Galerija meseca novembraGalerija jesen in zima - voščilo
  3. Coffee Loving Cardmakers - 2021 FALL | WINTER COFFEE LOVERS BLOG HOP 
  4. My Favorite Things - MFT Color Challenge 177 
  5. Let's Squash It! - Challenge #14 - Stencil and Emboss - I don't know if this is right technique for your challenge. If not, please delete it.I used stamplorations coffee stencil and xcut embossing folder diamond frame. 
  6. Beccy's place: the blog -   Month Of Holiday Cards Challenge - cocoa or coffee for Christmas
  7. Do-Al(l) Kreatives - #59 - Twister-Sister-Challenge   
  8. STAMPlorations Never-ending Anything Goes Challenge - mug stencil

7 komentarjev:

  1. Kako zanimiva ideja. Ples snežink na lončku z vročo čokolado, pa se ne stopijo. Prav nasmejala sem se. V pravljici je vse mogoče in to v deželah sladkarij in snežink. Hvala za izvirno idejo in da si posladkala našo - Klarino omaro.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovito si okrasila to skodelico. Super praznična voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  3. Lovely card Tina, the snowflake mug is beautiful. I like the large sentiment you used too, it looks great stretching right across the front. Fabulous!
    Cheers,
    Beccy

    OdgovoriIzbriši
  4. Love your card it looks so beautiful.
    Greetings, Christa

    OdgovoriIzbriši
  5. Thanks for playing at Let's Squash It! What a lovely card, Tina, Jo x

    OdgovoriIzbriši