Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

četrtek, 31. december 2020

vesela snežinka (100/2020)

med našim lenobnim družinskim silvestrovanjem doma - takšne mi tudi obožujemo, na izi in na toplem, tako da zgolj pri tem nas vsi ti ukrepi ne ovirajo - imam ravno čas za tole objavo. 

uporabila sem sizzixove produkte in naredila eno veselo zimsko snežinko, ki sem jo na robovih toplotno embosirala, tako da je lepo zasnežena. potem pa še malo washijev in zlate folije. 

mislim, da smo vsi kar malo veseli, da zapuščamo to naporno leto in upamo na boljše. čeprav mi smo, tako kot vedno, poskušali tudi v tem letu in vseh omejitvah najti nekaj pozitive - več smo bili kot družina skupaj, več skupnih hobijev smo se lotevali in končno smo si omislili psa, tako da vstopamo v novo leto z novim družinskim članom. 


srečno, zdravo in umirjeno novo leto vam želimo!

prijavljam: 

  1. Ustvarjamo s SizzixLifestyle -  15. izziv: KARKOLI (november - december) 
  2. ArtMBR - Praznični izziv pri ArtMBR 2020 – Hrestač – Božična zgodba - glasba, ples snežink
  3. UnstampaBelles Challenges - December is Here! Yah! New challenge #107: Joy, with a Twist of music!
  4. Let's Squash It! - CHALLENGE #3 - USE ANY EMBOSSING FOLDER AND DIES/FUSSY CUTTING - it is sizzix embossing folder sold with big shot machine but I can't find its number, I am sorry
  5. De Egel - December challenge # 111
  6. The Crafter's Cafe Challenge Blog - #257 Holidays

 

7 komentarjev:

  1. Loving your beautiful colour choice, Tina, and how well the different elements compliment one another. Thanks for playing at Let's Squash It! Jo x

    OdgovoriIzbriši
  2. Tako lepe in bogate snežinke pa že dolgo nisem videla. Odela so jo v čisto svojstvene barve. V tvoji voščilnici, ki mi lepša pogled novega leta, vidim veliko navdiha iz moje pravljice. Podlaga me spominja na bogate tapete na zidovih, domiselno pa si dodala tudi partiture. In vse skupaj še zlato pobleščala. Zdravo in ustvarjalno leto želim tebi in tvojim in veliko veselja z vašim novim članom.

    OdgovoriIzbriši
  3. Another beautiful card. Thanks for sharing again at Unstampabelles.
    Welcome to your new family memeber too!

    OdgovoriIzbriši
  4. Een mooie en stijlvolle kaart. Dank je wel voor jou bijdrage aan de uitdaging van de Egel. groetjes, Nelleke

    OdgovoriIzbriši
  5. Very stylish design, thanks for entering the Unstampabelles' challenge.

    OdgovoriIzbriši
  6. Gorgeous. Love the dark background. Thanks for joining the fun at Let's Squash It! Hugz

    OdgovoriIzbriši
  7. Great combination of elements, Tina - love the snowflake and the rich blue!! So glad you entered this beauty at the December Let's Squash It!!

    OdgovoriIzbriši