Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

petek, 8. marec 2019

mala darilca za dan žena

vsako leto praznujem dan žena, pomemben se mi zdi ta praznik, sploh ker mi je jasno, da je v praksi še marsikaj potrebno storiti za položaj žensk. simbolno tudi obdarujem družino, prijateljice, sosede, naše učiteljice in vzgojiteljice. 
ker se tega vedno lotim zadnji hip, so moja darilca sila preprosta. letos sem se odločila za pillow box od marianne design in vanjo dala čokoladne dobrote.


tu pa še nekatere škatlice na kupu



naj nam bo vsak dan čim lepši!

škatlice prijavljam:

7 komentarjev:

  1. Very pretty creations and a really lovely gift.
    Thank you for joining our 'Seasons' challenge at Allsorts.

    Kath x

    OdgovoriIzbriši
  2. These are gorgeous Tina. Really delicate beauties.
    Hugs
    Cathy
    xxxx

    OdgovoriIzbriši
  3. Sama vsako leto znova in zopet razmišljam o tem prazniku ... o ženskah, ki so zame, za nas ustvarjale življenje, ki ga živimo. In vedno znova sem hvaležna, ker ... sem ženska, obdana s samimi čudovitimi ženskami - ena izmed njih si ti.
    Lepo praznuj in ... prepričana sem, da bila tudi sama deležna kakšne tako zelo prisrčne pozornosti, kot si jo podarila sama.
    Naj bo tudi tvoj vsak dan čim lepši, Majda

    OdgovoriIzbriši
  4. Tale naš paznik skušajo pomesti pod preprogo, ma me se ne damo ;). Super si "pocartala" ženske okoli sebe in verjamem, da so tudi tebe "pocartali" doma. Lepo praznuj še naprej!

    OdgovoriIzbriši
  5. Lepa gesta in okusno izdelana darilca. :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Čeprav na hitro, so darilca čudovita. Še najbolj pomemben pa je dober namen in pozornost.

    OdgovoriIzbriši