Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

petek, 13. april 2018

moško srce

danes je malce poseben dan, saj imava z možem 20. obletnico, odkar sva skupaj. nič kaj posebej ne praznujeva tega dne, le spomniva se nanj in vsi skupaj gremo kam na lepše. dolga zgodovina za naju iz gimnazijskih dni, ampak ko takole premišljujem, se sprašujem, le kdaj je vse to minilo ...
zadnje čase dobivam navdih za svoje ustvarjanje kar naprej pri drugih - pri vanji, vladki, zdaj pa  še pri majdi, njena voščilnica mi je rojila po glavi, kar se vidi tudi pri moji :). 
zemeljske barve imava oba z možem rada, potovanja tudi, mož pa se je tako študijsko kot poklicno ukvarja z zemljevidi in prostorom v različnih oblikah. voščilo "zate" je izrezano iz zlatega papirja z mrežo, ki spominja na nizki karo matematične zvezke, se mi zdi tudi primerno zanj, ker ga spremljajo že celo življenje, vedno si vanje zapisuje razne stvari. tri srca pa seveda za najine otroke, ki tudi čisto prehitro rastejo. lep vikend!

voščilnico prijavljam:

13 komentarjev:

 1. Ooo čestitke ob okrogli obletnici:) ! Krasna voščilnica!

  OdgovoriIzbriši
 2. Kako lepo... Iskrene čestitke.

  OdgovoriIzbriši
 3. Ooo, navdušena sem. Prekrasna je in najbolj mi je všeč to, da vsak detajl skriva neko simboliko. In trije srčki za tri otroke... kako lepo! Iskrene čestitke iz srca... lepo praznujte in vse dobro vsem še naprej!
  Lp

  OdgovoriIzbriši
 4. Lovely card. thank you for play with us in Polkadoodle anything goes challenge.

  OdgovoriIzbriši
 5. Čestitke draga Tina za srčno okroglo obletnico ... naj traja in traja vajina povezanost!
  Si me pa prijetno presenetila in res sem vesela, da si drobec navdiha našla v moji voščilnici. Hvala za to darilo :-)
  Prijeten, s sončkom obsijan vikend ti želim, Majda

  OdgovoriIzbriši
 6. This is lovely Tina, wishing you both a very Happy Anniversary.
  Hugs
  Cathy
  xxxx

  OdgovoriIzbriši
 7. Beautiful card. Love the aged look of the card and your take on the sketch by using the hearts. Very pretty papers as always. Wishing you a very Happy Anniversary. Have a lovely weekend, my friend. Hugs, Lena
  PS: thank you so much for the encouraging comments you have left on my blog. I've had to deal with some health issues and haven't had much time to visit with anyone.

  OdgovoriIzbriši
 8. A super card Tina, a fabulous rustic design.
  Pauline - Crafting with Cotnob
  x

  OdgovoriIzbriši
 9. Beautiful card, Tina!! I love the vintage look and the hearts!! Perfect take on the sketch!! Have a great weekend!! Big hugs :)

  Lisa
  A Mermaid's Crafts

  OdgovoriIzbriši
 10. Fun card. I love the rustic look. The papers are perfect. Thank you for joining the DL.ART Thankful Thursday April Linky Challenge

  OdgovoriIzbriši
 11. Čestitke ob prelepi obletnici ! Naj srca greje ljubezen kot na voščilnici še dolgo..

  OdgovoriIzbriši
 12. Lovely card with a unique look! Thanks for participating with CraftyHazelnut’s Patterned Paper challenge!
  ~~Heidi @ My Little Stamping Blog

  OdgovoriIzbriši