Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

sobota, 4. februar 2017

pomladna s cvetenjem češenj

pri nas je bil danes skoraj že pomladni dan in otroka, ki sta zdrava (eden pa v postelji počiva z vročino), sta se prvič letos vozila s kolesi. 
tale voščilnica je nastala po teh "pomladanskih" temperaturah in tuhtanju, na kakšen način le uporabiti sladoledne palčke, o katerih poteka izziv pri craft-alnici
obožujem japonsko tematiko in cvetenje češenj, tako tam kot pri nas doma ter je zame simbol pomladi. moja zamisel je bila, da bi s sladolednimi palčkami poustvarila bambusov okvir, ki me spominja na Daljnji vzhod - saj v živo še kar nekako izgleda tako, čeprav na fotografiji ne. ozadje pa naj bi predstavljalo eno od japonskih klasičnih pregradnih sten oziroma vrat - tudi bolj v moji domišljiji ... krasen digi je od aurorawings.


azijsko navdihnjena skica

lepo nedeljo vam želim!

voščilnico prijavljam:

35 komentarjev:

 1. This is so beautiful, Tina!! What a gorgeous image!! I love the way you framed it!! It's fabulous!! Thanks so much for playing along at DL.ART!! Have a great weekend!! Big hugs :)

  Lisa
  A Mermaid's Crafts

  OdgovoriIzbriši
 2. What a lovely and creative way of framing Mitzi's beautiful image, Tina! Your soft coloring does evoke the promise of Spring. Thanks so much for joining our Asian Inspired challenge at Aurora Wings. xxD

  OdgovoriIzbriši
 3. Hello, Tina! This is a beautiful image and sweet card! Such a cool idea with your frame!

  OdgovoriIzbriši
 4. I love your unique project in soft colors and bold design, Tina! So striking! Thank you for joining our latest challenge at Aurora Wings. Mitzi xx

  OdgovoriIzbriši
 5. O čudovit okvirček in barve! Lepa je!

  OdgovoriIzbriši
 6. Zelo mi je všeč, kako si povezala sladoledne palčke. Super voščilnica.

  OdgovoriIzbriši
 7. Kako si se pa tole dobro spomnila! Zelo zelo mi je vsec. Tudi jaz obozujem Japonsko in njihovo cudovito upodabljanje cesnjevih cvetov.

  OdgovoriIzbriši
 8. Tina, tudi sama obožujem Japonsko deželo in nežne češnjeve cvetove. Na moji ustvarjalni mizi nastaja ravno nekaj z daljnega vzhoda. ;) Fantastično si s palčkami poustvarila bambusov okvir. Všeč mi je, kako lepo izstopajo črne palčke. Prav tako si zbrala prekrasen motiv deklice in izdelala čudovito ozadje, prav lepo se prepozna klasična japonska pregradna stena. Ni vse samo v tvoji domišljiji. :) Prečudovito je! Prijetno nedeljo, V.

  OdgovoriIzbriši
 9. Such a gorgeous creation Tina.
  Hugs
  Cathy
  xxxx

  OdgovoriIzbriši
 10. How lovely. So glad you joined us at Die Cut Divas.

  OdgovoriIzbriši
 11. Krasno si združila vse izzive in nam pričarala vse od bambusa do pregrade, v meni pa zbudila še željo po ... sušiju ;-)
  Imenitna voščilnica za prebujanje vseh čutil je nastala!
  Hvala za sodelovanje v Craf-talnici, Majda

  OdgovoriIzbriši
 12. This is pretty Tina, a gorgeous image and beautifully framed.
  Pauline
  x

  OdgovoriIzbriši
 13. Zelo domiselno si uporabila sladoledne palčke. Zelo mi je všeč tako ideja kot izdelava.

  OdgovoriIzbriši
 14. Beautiful coloring and great design! Thanks so much for playing in our ‘HEARTS’ challenge at Dies R Us! Please come back again soon!

  Darlene (DRU Blog Leader)
  DIES R US CHALLENGE BLOG
  DAR’S CRAFTY CREATIONS Please come for a visit.

  OdgovoriIzbriši
 15. Gorgeous card! Thank you for joining us at Creatalicious Challenges!
  ~DT Sherry x

  OdgovoriIzbriši
 16. Izjemno lepa in zanimiva...hvala, ker si se nama pridružila.

  OdgovoriIzbriši
 17. Krasno si uporabila palčke in iz voščilnice sije Japonski navdih.

  OdgovoriIzbriši
 18. Zelo lepo si izdelala ta okvir in dejansko ima človek občutek, da je slika v okvirju. Mi je zelo všeč in hvala, da si se nama pridružila.

  OdgovoriIzbriši
 19. Lepa voščilnica s čudovitim motivom, ki si ga krasno pobarvala.

  OdgovoriIzbriši
 20. Thanks for linking your sweet card to the CropStop challenge!

  OdgovoriIzbriši
 21. Great design, love the use of the icecream sticks. Thanks for joining us at The Crafter's Cafe this fortnight for our "Recycle" challenge.

  OdgovoriIzbriši
 22. Zelo lepo si izdelala tole lepotičko, všeč mi je motiv in kako si nastavila okvirček, hvala, ker deliš z nami v CRAFT-alnici, LP:)

  OdgovoriIzbriši
 23. Zanimivo je tvoje razmišljanje in posledično tudi izdelek. Motiv deklice je fantastičen in ti si ga res tako po orientalsko obdala z okvirjem iz palčk. Tudi ideja z vrati mi je všeč.
  Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

  OdgovoriIzbriši
 24. Krasen okvir si naredila in ga lepo povezala med seboj :-)) Voščilnica je čudovita. Super si se znašla s sladolednimi palčkami.
  Vesela sem, ker spet ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 25. Very sweet card!Thanks for joining us at Your Next Stamp!

  OdgovoriIzbriši
 26. Super si se znašla z uporabo sladolednih palčk. Tudi nežni pastelni toni pašejo tovjemu barvanju in dajo celoti piko na i :)

  OdgovoriIzbriši
 27. A sweet and lovely looking card. Love the clean look of it. Thanks for joining us over at the Winter Wonderland.
  Love n hugs
  Marie

  OdgovoriIzbriši
 28. Love how this is perfectly framed - so pretty. Thanks so much for joining us this time at the Craftyhazelnut's Patterned Paper challenge, Elizabeth (DT)

  OdgovoriIzbriši
 29. What a gorgeous card! Love that image and love that frame around it! Thanks so very much for playing along with us at Dies R Us challenges! Hope to see you in the next challenge! Happy Crafting!
  Hugs,
  Jo-DT
  ♥ Dies R Us Challenges ♥
  ♥ Jo's Scrap Shack ♥

  OdgovoriIzbriši
 30. Čudovita voščilnica je nastala iz sladolednih palčk. Všeč mi je, da si uporabila črno barvo, ki res paše na voščilnico.
  Hvala, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici. Srečno!

  OdgovoriIzbriši
 31. A creative and sweet card..

  Thank you so much for joining us over at Noor Design UK this month.

  Love LindasS

  OdgovoriIzbriši
 32. Gorgeous card..Thank you for sharing your project with us at Artbymiran challenge #77.. Good Luck at the draw.. xx ~RoRa

  OdgovoriIzbriši
 33. Thank you so much for joining at Die Cut Divas February challenge with your super creation - hope to see you again soon :)

  OdgovoriIzbriši