Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

torek, 31. januar 2017

knjižna kazala

pri nas doma radi beremo in tudi kupujemo knjige - po hiši stalno iščemo prostor za nove knjižne police in omare - upamo, da bomo nekoč imeli poseben prostor v hiši, namenjen knjigam in branju - mini družinska kjnižnica ;). in se trudimo, da bi radi brali tudi otroci. zaenkrat nam še uspeva, upamo, da tako tudi ostane. že od nekdaj zbiram knjižna kazala, z vsakega potovanja jih prinesem, rada pa jih tudi delam - takšna smo naredili zadnjič skupaj z otroki na uri pravljic - lisička je  tako luštno mini knjižno kazalo. 


ker dostikrat komu podarimo knjigo za rojstni dan ali drugo priložnost, sem ti dve knjižni kazali naredila kot darili in ju prijavljam na januarski izziv pri ustvarjalenem dotiku -  iz njihove spletne trgovine so rangerjeve tekoče perle, njihove štampiljke z voščili oziroma napisi in črna blazinica.tule pa še nekaj impozantnih knjigarn po svetu!

imejte se lepo!

7 komentarjev:

 1. I love your book marks Tina. They make lovely little personal gifts That little fox is so cute.Barbxx

  OdgovoriIzbriši
 2. Lepa knjižna kazala. Pridni ste.

  OdgovoriIzbriši
 3. Lepa kazala ste izdelali! Hvala za sodelovanje v našem izzivu. Pozdravček iz Ustvarjalnega dotika, Barbara

  OdgovoriIzbriši
 4. So cute and full of fun Tina.
  Hugs
  Cathy
  xxxx

  OdgovoriIzbriši
 5. Fabulous bookmarks Tina, wonderful gifts.
  We also love to read and have a large collection of books.
  Pauline
  x

  OdgovoriIzbriši
 6. Knjižno kazalo je vedno lepo darilo. Tvoja so čudovita. Vsa. :-)

  OdgovoriIzbriši
 7. Včasih sem tudi jaz zelo rada brala in bi se tako lepih kazal zelo razveselila. Zadnja leta pa na žalost kar ne najdem časa......računalnik nas je res prikrajšal za marsikatero stvar....

  OdgovoriIzbriši