Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

torek, 27. december 2016

tag z božičkom (57/2016)

v pestrem počitniškem dogajanju zadnjih dni zelo malo ustvarjam - ukradene trenutke tu in tam izkoristim za minimalistično ustvarjanje po navdihu. tako kot tale tagec čistih linij z zaposlenim božičkom - enostavneje ne gre. digi božička je gerda steiner designs.



skica


imejte se lepo!

tagec prijavljam:

8 komentarjev:

  1. Najprej lepa hvala za tvoje voščilo z dodatkom..moj (poleg domačega ) najboljši okus čaja. Lušen tagec...dedek mraz še zadnjič preverja vse otroke na seznamu, da ja ne bo katerega izpustil.

    OdgovoriIzbriši
  2. Huhu, mal wieder eine super schöne Karte, wie machst du das nur immer :-) Viel Glück, hast bestimmt gute Chancen (wie immer)… Vielen Dank für deine Teilnahme bei Match-the-Sketch, viel Glück bei der Challenge und der Verlosung. Hoffe, wir sehen dich bald wieder bei einer unserer nächsten Challenges… Viele liebe Grüße, Fanny

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi ti si ustvarila simpatičen tagec - z minimalističnostjo ni prav nič narobe, sploh če je človek na tesnem s časom ;) Upam, da božiček res samo še preverja seznam, saj si je revež več kot zaslužil malo predaha. Hvala za sodelovanje pri izzivu CRAFT-alnice.

    LP,
    Veronika

    OdgovoriIzbriši
  4. Luškan tagec si ustvarila. Všeč mi je motiv :).
    Hvala, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici. Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo prisrčen tagec si naredila :-))
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  6. Joooj, kako zelo simpatičen tagec si izdelala.
    Preprosto je včasih najboljše! Kako je simpatičen Božiček, sedaj je že opravil svojo nalogo in lahko seznam pospravi na varno. In ti motivi od GSD so mi trenutno TOP! :)

    OdgovoriIzbriši
  7. So cute Tina. I hope you had a good Christmas.
    Hugs
    Cathy
    xxxx

    OdgovoriIzbriši
  8. Najprej ti zaželim vse dobro v Novem letu.
    Kakšen krasen božiček, prav lepo paše na praznični tag.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši