Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

petek, 27. november 2015

hvala in bonbonček

za premor od delanja novoletnih voščilnic sem naredila tole zahvalno obešanko (tag) in pri tem uporabila luštni digi Miss Rach.



sporočilo obešanke je namenjen vsem vam, ki me spremljate in sem s pomočjo vas odkrila čisto nov svet ustvarjanja, ki me neskončno osrečuje - HVALA VAM!

s tem pa tudi objavljam povabilo k sodelovanju pri bonbončku, ki ga podarjam za svojo 100. objavo pred nekaj dnevi. bonbonček je še v nastajanju in ko ga bom imela pripravljenega, prilepim sliko - se bodo pa našli razni papirji, dodatki za ustvarjanje, ena šablona bo zraven, izrezki ...

"pogoji" za sodelovanje pa so naslednji:

  • sliko obešanke s povezavo sem prilepite na svoj blog 
  • napišite komentar pod to objavo
  • vesela bom tudi kakšnega novega spremljevalca, ampak to je čisto po vaši želji
  • žrebam 15. 12., tako da boste dobili stvari še pred božičem, pošiljam pa kamor koli :)


želim vam lep dan in seveda še lepši vikend :)))


obešanko prijavljam:

22 komentarjev:

  1. kako lušna zahvala in čestitke za 100to objavo.
    Še na mnoge, mnoge ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Tina, kakšna simpatična zahvalnica, tako lep je tag v izgledu deske, odlličen:) Vse čestitke za tvojo 100 objavo, uspešna si in želim ti še veliko prijetnih ustvarjalnih trenutkov. Res je fino, če se človek tako dobro počuti v tem našem "krogu", tudi meni je lepo, da sem spoznala ta svet. Lep pozdravček in srečno še naprej, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  3. Thank you so much for entering! :) Such a cute tag! miss rach

    OdgovoriIzbriši
  4. Congratulations! You are a winner of our blog challenge! Please visit: http://bymissrach.blogspot.com/2015/11/blog-challenge-winners_27.html to claim your prize!
    Thank you for playing and I hope you will all join us again for the next challenge on December 5th.
    :) miss rach

    OdgovoriIzbriši
  5. This is adorable! Love the little sled tag and the cute image!

    OdgovoriIzbriši
  6. 100 -ica, pa včeraj si šele začela!!!! Res je vse skupaj hitro minilo. Čestitke in naj vse skupaj še dolgo traja.... z veseljem delim tole krasno obešanko na svojem blogu....prijetno te je "poznati". čao

    OdgovoriIzbriši
  7. Vau. ti si pa rekorderka z objavami! Čestitke za prvo stotko. :-) Naj jih bo še veliko! Res je lepo na tem koščku blogerskega sveta, kjer vladajo mir, prijaznost in pozitivna energija. Vesela sem, da se "poznava". :-)) Čudovito ustvarjaš. Z veseljem bom delila novičko o tvojem bonbončku na svojem blogu.

    OdgovoriIzbriši
  8. Tina you have won my candy. If you email me your address to
    wlt27@hotmail.com
    I can post before I leave Spain on Monday, otherwise it will be 2 weeks, xxx

    OdgovoriIzbriši
  9. Draga Tina. Iskrene čestitke za prvo stotico, naj jih bo še veliko, saj vsako tvojo objavo pogledam z največjim veseljem. Vesela sem, da si se nam pridružila v blogerskem svetu in še bolj vesela in počaščena sem, da sem te na nek način spoznala in da sva postali prijateljici.
    Lepo bodi!

    OdgovoriIzbriši
  10. Čestitke za 100- to objavo.....

    OdgovoriIzbriši
  11. Tina, najprej čestitke za 100. objavo, res si pridna. Hvala tudi tebi za obiske na mojem blogu. Res je lep ta naš blogerski ustvarjalni svet. Želim ti še veliko lepih idej, ustvarjanja in še na mnoge objave. Lep pozdrav. Zvonka

    OdgovoriIzbriši
  12. Draga Tina, iskrene čestitke za 100. objavo. To pa ni kar tako. Za tabo je veliko trdega dela in vloženega truda, za kar ti še posebno iskreno čestitam. Zelo rada pokukam k tebi, spremeljam te pa tudi že zelooo dolgo. Želim ti še veliko ustvarjalnega navdiha in čudovitih izdelkov, ki jih boš delila z nami. Se pa tudi prijavljam na tvoj bonbonček in držim pesti. Pozdravček. D.

    OdgovoriIzbriši
  13. How clever is this! Super Duper clever! - thanks for joining us at Miss Rach's challenge - it is a blessing to have you enter - have a lovely week! Gail DT

    OdgovoriIzbriši
  14. Tale tag mi je všeč, ker je kot bi bil pravi les. Čestitke za 100ko tudi iz moje strani in na še veliko objav in ustvarjalnih idej.

    OdgovoriIzbriši
  15. Prekrasen tagec
    čestitke za 100 objav
    le tako naprej
    Tamara

    OdgovoriIzbriši
  16. Čestitam za okroglih 100! :) Zelo rada pridem k tebi in tudi tvojih obiskov sem vedno zelo vesela! :) Tagec mi je pa zelo všeč, ker je tako naraven.

    OdgovoriIzbriši
  17. Čestitke Tina! To pa je jubilej!
    Čeprav sem tvoj blog okrila šele pred kratkim (imela, sem kratek mrk z bloganjem), z veseljem pokukam sem!
    Želim ti veliko ustvarjalnih užitkov še naprej!
    P.S.: Poglej tudi na moj blog... tudi tam je nekaj sladkega ;)

    OdgovoriIzbriši
  18. Oooo kok luštna sovica in zelo lepa gesta. Vekakor pa čestitke za 100 objav :)! Z veseljem se potegujem za to sladko dobroto - še dobro, da sem se lotila brati vaše bloge ;). Kar tako lepo ustvarjaj naprej in čim več originalnih in zanimivih objav :).

    OdgovoriIzbriši
  19. Draga Tina, tvoj zahvalni tagec je res luštkan, najprej sem pomislila, da je les :)) Naj te ustvarjalno veselje nikdar ne zapusti, čestitam za lepo število objav in še na mnogo naprej :)) te pa spremljam, preko bloglovina :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Draga Tina, čestitke za 100 objav,
    vedno rada pokukam k tebi in hvala za vse lepe komentarje, ki jih puščaš pri meni.
    Želim ti seveda še naprej obilo ustvarjalne energije in mnogo krasnih idej ter čudovitih realiziranih projektov. Hvala za možnost bonbončka, prijazen pozdrav, Tanja.

    OdgovoriIzbriši
  21. Tina, čestitke in še na stokratsto objav in ustvarjalnih uric! Se sicer večkrat oglasim tukaj, pa mi vedno znova zmanjkuje časa za kakšen komentar :(. Morda bo pa leto 2016 prineslo več časa :))
    Vse dobro, Klara

    OdgovoriIzbriši