Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

torek, 17. november 2015

akvarelna božična zvezda

tokrat me je navdihnila objava ustvarjalnega dotika o svetlečih božičnih zvezdah na voščilnicah. zares prekrasne voščilnice so pripravili in to me je takoj spodbudilo, da bi eurekino digitalno štampiljko božične zvezde na enak način uporabila tudi jaz - jo najprej odtisnila in pobarvala z akvarelnimi barvicami, jo nato ročno izrezala in potem uporabila na razne načine.

najprej sem naredila voščilnico  - mi je prav všeč, ker sem jo nalepila s 3d lepilnim trakom in lepo izstopa, kljub mojemu tako-tako barvanju. seveda ne sme manjkati moja doma narejena pol-perla.



voščilnico prijavljam v novembrski izziv 2015 - BEL SNEG pri ustvarjalnem dotiku. tokrat sem "sneg" naredila z embosiranjem ozadja. iz njihove spletne trgovine so njihove krasne štampiljke, 3D lepilni trak in sekvinsi Anita's.

nato pa sem seveda naredila še en tag z božično zvezdo in pausom, ki ga prav tako prijavljam k ustvarjalnemu dotiku k svetlečim božičnim zvezdam. sicer ne vem, če se to čisto kvalificira pod navedeno objavo, ampak letos sem se odločila, da bom tage uporabila tudi kot voščilnice, so mi tako prirastli k srcu, čeprav ne vem. če je to ravno praksa.
iz spletne trgovine ustvarjalnega dotika zopet štampiljka, blazinica Colorbox in 3D lepilni trak.


krasen dan vam želim, jutri pa sledi že moja 100. objava na blogu, juhu!

9 komentarjev:

  1. O tudi pri tebi bo jubilej...lepo. tile tvoji tagci so mi prav fejst všeč,še posebno zato, ker si dodala paus papir. Božične zvezde pa obožujem in krasno si jo pobarvala. čao

    OdgovoriIzbriši
  2. Tina, najprej hvala za pohvale :) Prav lepo je videti, da tudi moje delo koga navdahne :) Krasna izdelka sta nastala izpod tvojih rok in seveda sprejeta si v naš izziv. Pozdravček iz Ustvarjalnega dotika, Barbara

    OdgovoriIzbriši
  3. Pridna si! Že stotka? Uau! Voščilnica je lepa praznična, tagec pa krasen in tako veselo barvit! Lepo, da si se odločila za barvanje odtiskov! Prav pomirja, kajne;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ooo, si že pri stotki?! Pridna si!
    Oba izdelka z božično zvezdo si zelo lepo naredila. Sploh voščilnica mi je všeč, ker je tako nežna in polna beline.

    OdgovoriIzbriši
  5. Pri tebi pa praznično ustvarjanje cveti sto na uro..-) Všeč sta mi tvoji božični zvezdi v obeh izvedbah. S tagci razturaš. :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Zanimivi in zelo lepi božični zvezdi. Fajn se počutita tako na voščilnici kot na tagu.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ta na voščilnici kot tagu božična zvezda lepo pride do izraza in fino je takole, ko je malo privzdignjena.

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo lepi zvezdici si naredila. všeč sta mi tako voščilnica kot tag :-))

    OdgovoriIzbriši
  9. Zelo lepi zvezdici si naredila. všeč sta mi tako voščilnica kot tag :-))

    OdgovoriIzbriši