Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

petek, 24. april 2015

no, pa začnimo ...

no, pa začnimo s PRVO objavo na svojem blogu ...

ker so se zametki PRVEGA razmišljanja o tem, da bi sploh imela lasten blog, začeli s prijavami na razne ustvarjalne izzive ...
in ker sem pred slabim letom po dooolgem času zbrala pogum in se dejansko prijavila na PRVI ustvarjalni izziv pri craft-alnici, bo tudi tale prva objava namenjena prijavi na izziv pri craftalnici, ki praznuje že pet let :)))).

bravo in vse čestitke vsem ustvarjalkam, ki se trudijo s prvim slovenskim blog izzivom, res vsaka čast!

v počastitev praznovanja 5. obletnice bloga so si na craft-alnici zamislili zanimiv izziv, in sicer z bloga na blog, tema pa je seveda praznovanje, juhej.

sicer si nikoli ne bi mislila, da bom kdaj sodelovala pri tem, ampak totalni kampanjci zmoremo tudi to, kot vedno v zadnjih sekundah.
tule je voščilnica za mojega očeta, ki je pred kratkim praznoval 60. RD - tudi več kot primerno za prvo objavo, ker tudi jaz imam nekje svoj začetek :). mi je bilo kar všeč, kako je na koncu izpadla, očetu pa tudi, saj je še zdaj na častnem mestu :)



p. s.: ker sem ravno prebrala, da je komentiranje tega blog hopa možno le do jutri zjutraj, iskreno upam, da ne bom onemogočila sodelovanja celega kupa drugih ustvarjalk, ki ne ždijo za računalnikom pozno v noč, tako kot jaz. če bi se to lahko zgodilo, potem prosim ustvarjalni tim craft-alnice, da moje prijave ne upošteva.

tako, še enkrat dobrodošli v moj svet!

24 komentarjev:

  1. čestitke za prvo objavo na svojem blogu, dobrodošla ;) lepo si se potrudila za atija ;) vedno so mi bile všeč te moške srajce s kravato, bom morala tudi sama narediti podobno ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Cestitke za prvo objavo na blogu. Srajca je zelo simpaticna in papir kravate ter robcka v žepu jozelo lepo dopolnjuje.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovito moško voščilnico si izdelala. Krasen papir si uporabila za kravato. Številka, ki visi iz notranjega žepa srajce pa je super ideja. :-)
    Dobrodošla v blogerskem svetu. :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Super si "oblekla" ata za njegov rojstni dan ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Me veseli, da boš pisala blog in delila svoje izdelke z nami. Voščilnica je čudovita.

    OdgovoriIzbriši
  6. Me veseli, da boš pisala blog in delila svoje izdelke z nami. Voščilnica je čudovita.

    OdgovoriIzbriši
  7. Čestitke ob odprtju bloga. Za očeta si naredila super elegantno voščilnico.

    OdgovoriIzbriši
  8. Dobrodošla med nami blogarkami in čestitke za nov blog. Voščilnica je zelo lepa, nežna srajca z lepo kravato.

    OdgovoriIzbriši
  9. Dobrodošla v svetu ustvarjalnih blogerk, pisana druščina smo in veselimo se vsake nove članice.
    Vesela sem, da si čisto prvo objavo na svojem blogu namenila ravno praznovanju rojstnega dne Craft-alnice. Hvala za lepe in tople besede namenjene nam in našim izzivom.
    Zelo mi je všeč srajčka za očeta. Čestitke slavljencu. Prav primerna bi bila tudi za kakšno fantovsko obhailo ali birmo.
    Pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši
  10. Hvala za lepe besede, ki si jih pustila na CRAFT-alnici :-)) In zelo lepo, ker si se nama pridružila na praznovanju! Še bolj pa, da si začela "resno" ustvarjati in si se nam pridružila s svojim blogom!
    Zelo lepo srajčko si naredila ... krasna voščilnica :-))

    OdgovoriIzbriši
  11. Dobrodošla v svetu ustvarjalnih blogov. :)
    Ti želim veliko ustvarjalnega navdiha in po tej "prvi" voščilnici sodeč, bom prav rada pokukala k tebi. Všeč mi je, kako si vključila številko.

    OdgovoriIzbriši
  12. Dobrodošla nova blogerka :-). Upam, da boš uživala v naši družbi in delila z nami veliko svojih voščilnic. Začela si z zelo lepo moško voščilnico. Pogumno naprej.Lp Neva

    OdgovoriIzbriši
  13. Lepa voščilnica za očeta. Me veseli, da si se nam pridružila. Se že veselim tvojih objav.

    OdgovoriIzbriši
  14. Lepa voščilnica za očeta. Me veseli, da si se nam pridružila. Se že veselim tvojih objav.

    OdgovoriIzbriši
  15. simpatična voščilnica za Ata ;)
    upam, da te bo bloganje prijetno presenetilo & fejst veselilo - zato dobrodošla ;)

    OdgovoriIzbriši
  16. najlepša hvala prav vsaki izmed vas za spodbudne komentarje, si ne morete predstavljati, kako sem jih na trnih pričakovala ... potem sem pa kar zardevala ob njih, mož se mi kar smeje ...
    vesela sem vaše družbe, ki mi neizmerno polepša dan! je pa tudi res, da če že prej, ob spremljanju vaših blogov, ne bi videla te neke pozitivne energije, ki je prisotna na vaših blogih, se dejansko nikoli ne bi odločila za ta blog, ne bi zbrala poguma. ker v primerjavi z vami sem absolutni amater, ampak me ta ustvarjalnost preveč osrečuje, da je ne bi delila z vami. hvala še enkrat za dobro družbo!

    OdgovoriIzbriši
  17. Najprej eno veliko opravičilo (od petka do danes sem bila v Šibeniku...na morju pa nimam interneta, zato sem bila čisto odrezana od sveta....to pa je res konec sveta...si predstavljaš, da je tako cel julij in avgust...jaz pa brez interneta in brez teh virtualnih babnic, ki so mi tako prirasle k srcu, da preprosto ne morem brez njih ...naj se tvoj mož kar smeje, kar povej mu, da nisi edina, saj moj tudi crkava od smeha, pa otroci tudi, meni pa dol visi in UŽIVAM ). Ženske...hudiča...a ste se morale tri javit pet minut pred polnočjo:)). Sicer pa ni važno.....najprej ena velika DOBRODOŠLICA v naš svet.....boš videla, da je lušno in hi hi hi..padla si v črno luknjo, iz katere ne boš mogla več ven splezat.
    Sedaj pa še en resen in uraden komentar glede tvojega izdelka, pa čeprav sem zamudila (ker so ženske tako fejst, bodo to opravičile) ampak red je red. Pogumna si 100 na uro, da se najprej lotiš moških voščilnic....jaz jih po 10 letih ustvarjanja še nisem osvojila...kapo dol za tvojo srajco...meni je tako všeč, da bom možu predlagala, da mu začnem delat papirnate, da mi jih ne bi bilo treba vsak dan likat. Dobrodošla še enkrat in te takoj vtaknem med moj dnevnik. čao

    OdgovoriIzbriši
  18. Vse pohvale da si si za otvoritveno objavo izbrala prav moško voščilnico - vse vemo da so moške voščilnice strah in trepet ;). Verjamem, da jo je oče obesil an častno mesto, saj je čudovita :).

    OdgovoriIzbriši
  19. What a great card! Love the design! Thanks for playing along with my blogaversary post!

    OdgovoriIzbriši