Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

sreda, 29. april 2015

čipke, čipke ...

čipke, čipke ... ja, le katera jih ne obožuje ...

ko sem začela malo ustvarjati, je bila ena prvih stvari, ki sem si jih omislila preko e-baya, en cel kup razno raznih čipk. in vsake toliko mi pride kakšna zelo prav. za tokratno voščilnico sem izbrala "ustvarjalni" spominek iz münchna (brez tega pri meni žal ne gre - od povsod moram kaj privleči) in se mi zdi, da kar paše na tole rdečo podlago.
voščilnico prijavljam na aprilski izziv pri ustvarjalnem dotiku, od njih pa sta tale sizzixova embosing srajčka in colorbox blazinica.

tisto, kar vem, da sem kiksnila, so tele robne štampiljke rož, ampak po nekajdnevnem moratoriju na ustvarjanje, ki sem si ga sama zadala, je bilo neverjetno fajn spet imeti v rokah papir in vse ostalo ... je pa pač polno rož v vseh oblikah na enem mestu.
razlog za moratorij pa ena konkretna prijava za službo - če uspe = šansi zadetka na lotu => moja trenutno sanjska služba. tako da ...4 komentarji:

 1. Čeprav se ti zdi, da čestitka ni izpadla dobro zaradi odtisa, je sveža, drugačna in rožica iz čipke je res prava simpatična popestritev :) Držim pesti za službo ;) Pa hvala za sodelovanje v našem izzivu, Barbara

  OdgovoriIzbriši
 2. Rdeča-eko kombinacija lepo izpade in tale čipka na sredini je krasen dodatek. Držim pesti za službo.

  OdgovoriIzbriši
 3. Služba BO, kar verjemi. Voščilnica je pa tudi dobro izpadla, umetniška svoboda je ZELO dovoljena, zato pa pravimo, da je vsaka voščilnica unikat. čao

  OdgovoriIzbriši
 4. Upam, da je tvoja snajska služba prišla v tvoje roke. Voščilnica je res malo drugačna, vendar zato nič manj lepa :).

  OdgovoriIzbriši