Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

ponedeljek, 18. oktober 2021

odtisnjeni ginko

tudi jaz sem po navdihu CAS Mix Up October Mixed Media Challenge odtiskovala z listi, tokrat z našim domačim ginkom. ginko mi je prav posebno drevo, obožujem ga - pradavnina, ki živi še danes. 

izziv me je takoj pritegnil, ker mi prej nikoli to odtiskovanje ni uspelo tako, kot sem si zamislila, tako da sem šla dvakrat nabirat liste, ker so se medtem ti že posušili in zvili, ker se nisem takoj spravila k delu. malce sem si pogledala tutoriale na omenjenem izzivu in to izpade res fenomenalno.  list sem premazala z distressi in ga spustila skozi cuttlebuga.


navdih

 

imejte se lepo!

sodelujem:

11 komentarjev:

 1. I absolutely love the elegance of your card with the Ginkgo leaf, thanks so much for joining us again at Allsorts Autumn theme again. We have a Ginkgo tree in the garden, it has been there many years but still not that big, very slow to grow.

  B x

  OdgovoriIzbriši
 2. This is just beautiful and so perfectly CAS. I am so glad you were inspired to try this technique. You definitely nailed it xx

  OdgovoriIzbriši
 3. This looks fab, thanks for joining us at the Allsorts challenge xx

  OdgovoriIzbriši
 4. This is awesome Tina, well done you.
  Hugs
  Cathy
  xxxxx

  OdgovoriIzbriši
 5. beautiful autumn colours, lovely card!
  Thank you for sharing at Allsorts;-))m

  OdgovoriIzbriši
 6. Gorgeous print of your ginkgo leaf, Tina! The colours you've used are beautiful. Thanks for sharing with us at CAS Mix Up!

  OdgovoriIzbriši
 7. What beautiful colors and a perfect imprint of this ginkgo leaf, Tina! Thanks so much for sharing with us at CAS Mix Up!

  OdgovoriIzbriši
 8. Kako je pa tale voščilnica posebna... Čisto sem navdušena! Odtis ti je tako krasno uspel, da samo stoj in gledaj. Fantastično se vidijo vsi detajli lista, ki je že sam po sebi nekaj posebnega... in barve... Perfektno!

  OdgovoriIzbriši
 9. Tina you achieved a great print for your awesome card. Thanks for joining us this month at CAS Mix Up!

  OdgovoriIzbriši
 10. Uauuu, krasno ti je uspelo! Bom še sama morala preizkusiti tovrstno odtiskovanje! Hvala za sodelovanje v izzivu Ustvarjalnega dotika :) Pozdravček, Barbara

  OdgovoriIzbriši