Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

sobota, 27. marec 2021

pomladni čaj ali kavica na vrtu

pomladni čaj ali kavica na vrtu oziroma kjerkoli na prostem v naravi - prekrasno početje, rože sicer še ne cvetijo, cveti pa sadno drevje in vse to brenčanje čebel ... magija narave ...


navdih

lep vikend!


sodelujem:
 1. Less is More -  Challenge #439 - CAS Inking
 2. Creative Craft Cottage -  Challenge #138 Clean and Simple (CAS) 
 3. Stamplorations - March CAS Challenge 
 4. Bizzy Becs Blog Challenge Anything Goes Challenge for March .... 
 5. Time Out Challenges - Challenge #184 - Drinking coffee or tea in our garden where right now the trees are blossoming and there are so many bees ... Pure magic of nature.

3 komentarji:

 1. Kako krasno ozadje si naredila. Si me spomnila, da imam tudi jaz tako stencil šablono, pa je še nisem uporabila. Pravzaprav jih imam veliko, pa jih sploh ne uporabljam. Bom morala priti k tebi na tečaj :)
  Čudovita je!

  OdgovoriIzbriši
 2. Wow...love your beautiful card. From the background to your fabulous tea pot. Thank you so much for playing along with us at Time Out!

  OdgovoriIzbriši
 3. Loving the coffee bean background,that looks so effective. Thanks so much for sharing with us at Less is More, Anita x

  OdgovoriIzbriši