Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

torek, 6. oktober 2020

kazalo s samorogom

nadajujem s projektom izdelave šolskih kazal za svoje otroke, le objaviti sem jih skoraj pozabila.

ta je namenjen hčeri in vključuje njene najljubše barve in motive. še vedno obožuje konje in samoroge, tako da se mi zdi to primerna družba pri branju harrya potterja. najprej smo pogledali vse filme o njem, zdaj pa se je lotila knjig. jaz sem jih prebrala pred leti. 

barve so močne, kot je izrazit njen karakter. mrežasti izrez je naključno premazan z akrilno barvo, vse šablone so sizzixove.imejte se lepo, jutri bo deževno in kot nalašč čas za knjigo!knjižno kazalo prijavljam:

8 komentarjev:

 1. Krasna kombinacija Herry Potter in samorog. Bolje ne bi mogla izbrati. Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga

  OdgovoriIzbriši
 2. Great bookmark and with nice bright colours it won't get lost. Thanks for sharing at Incy Wincy CarolG

  OdgovoriIzbriši
 3. What a wonderful mixed media bookmark. Sounds like it is perfect for your daughter. Thanks so much for joining us at As You Like It Challenge!

  OdgovoriIzbriši
 4. Simpatično knjižno kazalo si naredila :-)) Lepo si ga sestavila!
  Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno

  OdgovoriIzbriši
 5. Všečkam smaoroga in močne barve. Harry Potter je ZAKOOON - knjige so veliko boljše kot filmi, čeprav tudi ti niso slabi ;).

  OdgovoriIzbriši
 6. Mistično bitje na bralnem kazalu: top kombinacija Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-alnici

  OdgovoriIzbriši
 7. Iiii, se že razmišljala, če je kazalo dobil samo sin. Pa imamo tudi samorogeca. Super si vključila hčerine interese. Hvala, ker tudi s tem sodeluješ na CRAFT-alnici, kjer sem septembra gostovala. Keti
  p.s. In na Ustvarjajmo s Sizzixom seveda tudi!

  OdgovoriIzbriši
 8. What a wonderful personalised bookmark. Thank you for entering the Magical/Fairy Tales Challenge at Incy Wincy Designs.

  OdgovoriIzbriši