Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

sreda, 15. januar 2020

recikliran ovojni papir z zvezdami (5/2020)

kot mnoge med nami te dni, sem ena izmed srečnih zmagovalk njenega decembrskega izziva, je tudi mene metuljičica presenetila s prekrasnim paketom - res ti najlepša hvala, neverjetna si!
in ker je vse, kar pride od nje, prekrasno, vključno z ovojnim papirjem, sem se ga odločila ponovno uporabiti - žal nisem mogla ohraniti celotnega papirja, ker mi je pri odpiranju pomagal najmlajši sin, ampak ga je kljub temu dovolj za nekaj voščilnic!
prav tako sem reciklirala tag z novoletnega darila in kraft papir iz embalaže njamiiii sladkarije - a ste kdaj opazile, kako lepe tople kraft barve je kakšen papir na notranji strani embalaž?! zame lepše barve kot zgolj za ustvarjanje namenjen kraft papir. to recikliranje je zame res zakon, polno malih zakladov je vsepovsod.skica

imejte se lepo!


voščilnico prijavljam:

20 komentarjev:

 1. Zdi se mi zelo lepo, da uporabimo, kar se še da in tako stvarem podaljšamo uporabnost. Recikliranje ti je šlo lepo od rok in voščilnica je zelo lepa.

  OdgovoriIzbriši
 2. Ti si kraljica skiciranja in recikliranja. Tukaj si nam dokazala, da ima ponovna uporaba materiala neomejene možnosti, izpade pa prav lepo in domače. Že pri komentarju pri prejšnji objavi sem hotela dopisati še eno točko in sicer, da se bom tudi jaz malo k sebi vzela, pa začela delati po skicah. Da ne pozabiš slučajno prilepiti k meni, moja galerija izziva komaj čaka tega mačota.

  OdgovoriIzbriši
 3. Recikliranje ti gre res odlično od rok. Fantastično si sestavila voščilnico in barve se tako krasno dopolnjujejo. Zares popolna praznična voščilnica.

  OdgovoriIzbriši
 4. Ooh lovely card. Thanks for joining us at Cute Card Thursday. Hugz Andrea.x

  OdgovoriIzbriši
 5. such a beautiful and elegant card and a perfect use for those fabulous saved bits of wrap and tags! so pleased you could join our JINGLE BELLES fun!

  OdgovoriIzbriši
 6. Excellent - a very stylish card and I love the fact you recycle :-D
  Thank you for coming along to play at IKEsWORLD Challenges.
  Hugz
  IKE

  My Challenge Blog
  My Shop
  My Blog
  FB Fan Page
  Cat Lovers Challenge Blog

  OdgovoriIzbriši
 7. Fantastično si uporabila papri, tudi jaz sem ga dala na stran ;)

  OdgovoriIzbriši
 8. A really beautiful recycled creation Tina.
  Hugs
  Cathy
  xxxx

  OdgovoriIzbriši
 9. fabulous card. Thank you for taking the time to join in with our challenge and sharing your creativity with us, I love to see your talent, creativity and imagination at work. I hope to see more of your creativity in the near future. Love 'n' hugs Sall IkesWorld Challenges DT

  OdgovoriIzbriši
 10. fabulous use of wrapping goodies ... so glad you joined us for the beginning of our 10th year at jingle belles.

  OdgovoriIzbriši
 11. Krasno in domiselno si uporabila ovojni papir. Čudovita voščilnica je nastala. Tudi jaz hranim papir od Metuljčice, ampak se bojim, da bo v tisti škatli, kamor sem ga spravila, tudi ostal, saj ne znam tako lepo reciklirati, da bi bilo za pokazati. :-)

  OdgovoriIzbriši
 12. Lepo si z reciklirala. Zelo lepa voščilnica.

  OdgovoriIzbriši
 13. Beautiful card. Thank you for play with us at Polkadoodles anything goes challenge, Good luck with your entry.

  OdgovoriIzbriši
 14. Such a beautiful card. I love the layout, colours and papers. You have done a great job. Thank you for sharing at Crafty Hazelnut's Patterned Paper. Rebecca x

  OdgovoriIzbriši
 15. What a lovely card Tina - and well done on the recycling! One for next Christmas!

  Hugs

  Di xx

  OdgovoriIzbriši
 16. What a lovely way to reuse the wrapping paper! Thanks for playing along our January Challenge at Die Cut Divas.

  OdgovoriIzbriši
 17. Beautiful and elegant card. So glad you joined us at Die Cut Divas for our January challenge.

  OdgovoriIzbriši
 18. Very elegant card.
  Thanks for joining us at the Creative Aunt Challenge.
  Greetings Andrea

  OdgovoriIzbriši