Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

ponedeljek, 1. april 2019

ledena kraljica

moja prva objava v mesecu je že skoraj tradicionalno namenjena feeling sketchy in vabilu, da se nam pridružite pri novi skici. po mojem mnenju imamo same super skice, ki niso pretežke in omogočajo več interpretacij. tudi tokratna ni izjema, jaz sem jo zarotirala in si izbrala motiv zimske vile, ki sem jo poimenovala ledena kraljica.
marsikaj sem premišljevala med ustvarjanjem te voščilnice - nekoč sem bila nekaj čustveno podobnega ledeni kraljici tudi sama... sem vesela, da me je življenje omehčalo, mnogo srečnejša sem. prav tako pa sem želela ustvariti ledeni vtis, kajti naš sponzor je fabrika fantasy iz lepe in hladne sibirije, kar bi bilo lepo nekoč spoznati s transibirsko železnico. nagrada za srečno izžrebanega so trije  njihovi digiji. 



skica




pridružite se nam, sem zelo vesela, ko vidim, da vas premamijo naše skice, tokrat pa v naši sredini kot gostjo pozdravjamo tudi zvonko z njeno pomladno voščilnico!


voščilnico prijavljam:

8 komentarjev:

  1. Zelo lepo voščilnico si naredila. Ledena kraljica je prekrasna, si pa me presenetila, nikoli ne bi rekla, da bi lahko bila ti kadarkoli čustveno podobna ledeni kraljici. No, še sreča, da se je življenje obrnilo na bolje in te omehčalo. Pravijo, da ima vse, kar nas doleti, svoj namen. Je že moralo biti tako.
    Lepo bodi.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lep motiv, tudi barvanje je tipi topi.

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasna je, skice so pa itak top! Imam že zamišljeno kako in kaj:)! Tudi kaz ti nikoli ne bi prisodila 'ledenosti:)'... Upam, da si se pozdravila!

    OdgovoriIzbriši
  4. Gorgeous card!! Thanks for joining us at Southern Girls - DT Anne

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo lep motiv. Krasno si ga pobarvala. :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. This is so lovely Tina, very feminine & a lovely colour.
    Hugs
    Cathy
    xxxx

    OdgovoriIzbriši
  7. Beautiful card with a lovely image and a real icy feel..!! Thank you for joining in the challenge at Di's Digi Designs.
    Alison x

    OdgovoriIzbriši
  8. Beautiful card for our Fantasy Challenge. Many thanks for joining us at Papercraft Challenge.
    Hugs, Silke

    OdgovoriIzbriši