Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

ponedeljek, 31. december 2018

snežinke na kraft podlagi

čisto so me prevzele te velike snežinke, žal ne vem, čigave so, ker sem jih dobila za darilo, tako da je z njimi nastala mini serija, pri čemer mi je všeč tudi to, da so po mojem mnenju primerne tako za novoletne kot za zimske rojstnodnevne želje.
enostavneje ne gre - kraft ozadje je poškropljeno z belo tempero in zlatim perfect pearls prahcem, snežinke pa so izrezane iz perlastega papirja, tako da se vse skupaj malo blešči.






imejte se lepo!


voščilnice prijavljam:




7 komentarjev:

  1. Oh - these are fun cards. Thank you for joining us at Tuesday Morning Sketches.

    OdgovoriIzbriši
  2. Beautiful card! I love your snowflake!!
    Thanks for playing along with us at Tuesday Morning Sketches
    Debbie ~ TMS DT
    Debbie's Dash of This and That

    OdgovoriIzbriši
  3. That's one big bold beautiful snowflake! Love the simplicity of this CAS card! Thanks so much for playing along with us again at The Double D, Let It Snow Challenge, Donna, DT Member. Happy New Year!

    OdgovoriIzbriši
  4. Prav luštne so in res pašejo tudi za zimske rojstne dni ;). Srečno 2019!

    OdgovoriIzbriši
  5. These are lovely, Tina.
    The kraft paper looks like snow is falling and the snowflakes look so sparkly!
    Crafty Hugs
    MAureen

    OdgovoriIzbriši
  6. You've created a beautiful CAS card, Tina! I recognize that snowflake and now have a couple of them of my own, thanks to you!! Mwah! Best wishes in 2019! Hugs, Darnell

    OdgovoriIzbriši
  7. Love your beautiful snowflakes! Thank you for playing along with the STAMPlorations CAS Challenge. We hope to see you back again soon! Karola, DT, InvisiblePinkCards

    OdgovoriIzbriši