Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

ponedeljek, 5. september 2016

praznujem in vas obdarujem :)

na tole deževno ponedeljkovo jutro, ko se mi zdi, da se poletje počasi poslavlja in prihaja jesen - tudi vrhovi dreves v gozdovih okrog nas že malenkost spreminjajo barvo - sem se odločila, da pripravim en mali rojstnodnevni bonbonček. v prihodnjih dneh namreč praznujem rojstni dan in vedno je lepše praznovati v dobri družbi, sploh takšni, kot je vaša vse leto, hvala vam!

v spodnji komentar napišite, da želite sodelovati, na blog prilepite spodnjo sličico (nadgradnja digija miss kate) in to je to.
če se odločite, da mi dobre želje morda pošljete po pošti, bom pa seveda zelo zelo vesela, hkrati pa si podvojite možnost za osvojitev bonbončka (moje podatke dobite na tina.treebug@gmail.com). 
praznujem 10. septembra, sodelujete pa lahko do 20. septembra do 23.59 ure - da bo za vse dovolj časa, tudi zame, da pripravim bonboček, ki ga pošljem kamor koli.
imejte se lepo in kreativno!

23 komentarjev:

 1. Tako, pa se bom kar prva postavila v vrsto za tvoj rojstnodnevni bonbonček. Presenečenja, ki prispejo s tvojega naslova so vedno sladka!
  Voščila ti ne bom tukaj, ampak kar po pošti, pa tudi naslova ne potrebujem ;)
  Bodi kar se da lepo in upajmo, da še nam sonček kaj pride na obisk.
  Lp

  OdgovoriIzbriši
 2. Tudi jaz z veseljem sodelujem ter ti voščim le vse najlepše :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Lepe želje imaš že zapakirane v kuverti in veselim se praznovanja s tabo. čao

  OdgovoriIzbriši
 4. Čestitke za tvoj (prihajajoči) rojstni dan.

  OdgovoriIzbriši
 5. Congratulations sweetie on your coming birthday.
  Hugs
  Cathy
  xxxx

  OdgovoriIzbriši
 6. Congratulations on your upcoming birthday!! You are so sweet to offer a giveaway!! I have added your picture to my sidebar!! Have a great day!! Big hugs :)

  Lisa
  A Mermaid's Crafts

  OdgovoriIzbriši
 7. Pofočkam se tudi pod to objavo. Obožujem sladkosti, sploh pa take vrste. Voščilo bo pa prinesel poštar.

  OdgovoriIzbriši
 8. Ojej! A, je že spet leto naokoli? Pridno se postavljam v vrsto za bonbonček. :-))

  OdgovoriIzbriši
 9. Z veseljem potrjujem sodelovanje za bombonček, prilepim sličico, še raje pa pošljem voščilo v obliki, ki se jo lahko prime, prebere, začuti... vse dobro, Majda

  OdgovoriIzbriši
 10. Tudi jaz se pofočkam pod tvojo objavo, mogoče me tudi tokrat spremlja sreča :) Želje pa ti pošljem kar na papirju.

  OdgovoriIzbriši
 11. Hvala za možnost sodelovati in s tabo praznovati. Še nekaj dni in bo D day. Takrat priletijo lepe želje :)
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 12. Skoraj že eno leto starejša....a še nekaj sladkih dni. Vse lepo ti želim ob praznovanju rojstnega dne. Seveda pa bi bil tudi zame praznik, če zadanem tvoj bonbonček. Mogoče pa bo tebi sreča mila na mojem blogu. Lepo vabljena, da se priključiš skupini sladkosnedov.

  Marjeta

  OdgovoriIzbriši
 13. Early Happy Birthday wishes to you, Tina! I would love to win your candy! I love surprises! Thanks so much! I hope you enjoy your special day!

  Congratulations on your win over at SugarPea Designs - I was super excited to see your name as the winner! That's a great prize too! Love their stamps! Enjoy your new goodies!

  OdgovoriIzbriši
 14. Čestitke in prekrasno praznovanje :-)

  OdgovoriIzbriši
 15. Draga Tina, želim ti vse najlepše in najboljše :-)) In da bi nas še dolgo razveseljevala s svojimi čudovitimi izdelki.

  OdgovoriIzbriši
 16. Lepo je praznovati, še lepše v družbi. Voščilo pride, slikca pa po vsej verjetnosti ne bo napopkana - ali mogoče, če mi jo bo prilepila Maja:). Pozdravček, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 17. ooo vse najboljše in veliko ustvarjalnega navdiha! :) Več pa po polžji pošti :)

  OdgovoriIzbriši
 18. Obožujem sladkarije in se postavlajam v vrsto....mogoče pa me doleti sreča.Voščilo ti bom poslala po pošti...sicer pozno, ampak iz srca.

  OdgovoriIzbriši
 19. Draga Tina, najprej naj ti v tvojem kotičku z enodnevno zamudo zaželim vse najboljše in vsega čudovitega kar prinaša življenje. Predvsem pa zdravja. Se bom potrudila voščiti tudi po "polžji pošti". Pozdravček. Damjana

  OdgovoriIzbriši
 20. vse najboljše tudi z moje strani. sem ravno po dopustu, zato tudi zamuda... :) mnogo ustvarjalnih idej še naprej!

  OdgovoriIzbriši
 21. Ni še prepozno in upam da vseeno velja, vse najboljše iz srca :)

  OdgovoriIzbriši