Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

torek, 29. december 2015

zimska vila v vijoličnem snežnem metežu

najprej se vsem malo opravičujem, ker zadnje čase nič kaj ne komentiram po vaših blogih. otroci imajo počitnice, tako da imamo veselo pestro. ponoči še kdaj kaj malega ustvarim, za objave in komentiranje mi zmanjka časa.

tokrat pokažem še eno božično voščilnico, ki je nastala v teh dneh z meni ljubim packanim ozadjem z distresi in simpatičnim eurekinim digijem.




 skica je bila sledeča:



voščilnico prijavljam:
imejte se lepo v teh prazničnih dneh, tule pa malo včerajšnje zimske idile iz logarske doline, res neverjeten sneg in kristali ...



11 komentarjev:

  1. Skoraj smo že pozabili na to krasno snežno idilo...a sploh še obstaja kaj snega???? Se mi zdi, da bodo tvoje krasne vile prej začele poplesavati po luftu, kot pa snežinke....čao

    OdgovoriIzbriši
  2. O sneg si videla, kako lepo. Pri nas je samo ivje.
    Lepa voščilnica s tvojim "packanjem". Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Your background for your card is lovley against your fairy image which is a cutie.
    Love the sparkle. Gosh is that snow in your garden. All we have is rain and yet more rain. Thankyou for fluttering by my fairy challenge. The butterflies are back again tomorrow. Hugs Mrs A.

    OdgovoriIzbriši
  4. U, sneg! Kaj je že to? :-))) Dvomim, da ga bo v tej zimi videla v živo... Čudovito voščilnico si ustvarila. Všeč mi je barvna kombinacija in napacano ozadje.

    OdgovoriIzbriši
  5. Like the fairy playing with the snowflakes. Thank you for joining us at Eureka Stamps this week. Hope to see you again.
    Mary

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo lepa voščilnica, od ozadja do motiva in postavitve.
    Tudi fotografije zasnežene zimske idile so krasne. Otroci že komaj čakajo na sneg.

    OdgovoriIzbriši
  7. lepa voščilnica s simpatičnim motivom

    OdgovoriIzbriši
  8. adorable snow angel and one of our stamps. Thank you for joining us at Eureka Stamps "Snowmen or Snow" Challenge. Good luck.

    OdgovoriIzbriši
  9. Hi Tina,
    Happy New Year! Thanks for sharing your sweet little card with us in the Snowman Or Snowflake challenge at Eureka Stamps this week!
    Good Luck
    Hugs
    Dawn xx

    OdgovoriIzbriši
  10. Very pretty. Thanks for joining us this week at Eureka Stamps. Karal DT

    OdgovoriIzbriši