Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

petek, 16. oktober 2015

druščina božičnih zvezd in jesenskega venčka

kljub kriznim razmeram pri nas doma - mož v bolnici zaradi pljučnice z angino, vsi otroci bolni - mi takole zvečer, ko se vse umiri, ne da miru in moram malo pobrkljati po svojem kabinetu in papirje prelagati. in nastala je preprosta novoletna voščilnica z božičnimi zvezdami in kraft papirjem, ta je meni zelo ljub.voščilnico prijavljam:

prav tako pa smo že na prvi jesenski dan z otroki izdelali tale jesenski venček, če temu lahko rečem - recimo za primer, kaj je mogoče narediti zgolj z eno tinino šablono, jaz sem rezala, otroci pa izbirali barve in lepili.  prijavljam ga k tini in vladki, ker je to ena od naših interpretacij jesenskega listja in barv. pa še v oktobrsko galerijo najlepšega para (spet šablona krogov).
imejte se lepo, bodite zdravi in lep jesenski vikend!

25 komentarjev:

 1. Praznična voščilnica in venček sta mi zelo všeč. Mislim, da se ponavljam, ampak rada imam preproste izdelke, ki z malo uporabljenimi elementi "povedo" veliko. :-)
  V vašo hišo pošiljam najlepše želje po skorajšnji ozdravitvi!

  OdgovoriIzbriši
 2. Zelo lepa izdelka ste ustvarili in držim pesti, da čimprej ozdravite.

  OdgovoriIzbriši
 3. Ko se duša utrudi, ji je potrebno dati hrane in to takšno ustvarjanje vsekakor je. Verjamem, da je po celem dnevu, ko imaš skrbi čez glavo to dobra terapija. Voščilnica je v svoji retro vintage varianti ( tako jo jaz začutim) zelo lepa in jesenski venček simpatičen (vse je odlično, kar otroci ustvarijo:)) Želim, da se v vašo hišo hitro naseli zdravje in bo mami ustvarjala še z večjim veseljem:) LP Andreja V.

  OdgovoriIzbriši
 4. ooo Tina, tvoji celotni družini želim čimprejšnje okrevanje in da se vse postavi čimpreje v normalno stanje!!!
  Novoletna voščilnica je zelo lepa :-))

  OdgovoriIzbriši
 5. Thanks for entering all of my Craftyhazelnut's challenges with your lovely crafting - hope to see you again soon. x

  OdgovoriIzbriši
 6. Najprej ti želim, da se ti vsi čimprej pozdravijo. Voščilnica je zelo lepa, venček pa sploh, že zato, ker ste ga izdelali skupaj. Razumem pa, da ti po takih dnevih še bolj paše sprostitev v ustvarjanju. Drži se.

  OdgovoriIzbriši
 7. Joj, Tina, tole se sliši grozno! Uboga uboga ti! Sama s tremi bolnimi otročki in po vrhu še mož v bolnici in ti še najdeš energijo za ustvarjanje! Upam, da te to tako napolni, da ti je vsaj malo lažje. Držim pesti, da se hitro pozdravite! Tale venček iz krogcev je pa tako simpatičen in voščilnica zelo lepa v svoji umirjenosti.

  OdgovoriIzbriši
 8. This is so gorgeous thank you for joining the CHNC Extra Challenge
  hugs
  lorraine x

  OdgovoriIzbriši
 9. Beautiful CAS card and I wish a speedy recovery to all ---Thank you for joining us at Crafting From The Heart
  Carol DT x

  OdgovoriIzbriši
 10. Vsem želim čim prejšnje okrevanje, da bolezen pobegne od vas.
  Venček mi je izredno všeč... otroci so izbirali lepe barve in raznolikost krogov naredi venček še bolj poseben.

  OdgovoriIzbriši
 11. Uh, upam, da bo dragi čimprej zdrav doma. Pa tudi otroci naj hitro ozdravijo.
  Lepa in nežna zimska voščilnica. Pri venčku ste se fajn potrudili. Lepo ga je pogledati.

  OdgovoriIzbriši
 12. Kraft papir je tudi meni zelo ljub in učinki z njim so res nekaj posebnega. Hvala Bogu, da si lahko vsaj za trenutek odpočiješ od skrbi z ustvarjanjem. Jaz vam res želim, da se čimprej pozdravite. Vam pošiljam zdravilno energijo.

  OdgovoriIzbriši
 13. Venček sem skroaj prešpricala, sem se kar ustavila pri voščilnici. Všeč mi je, kako ste to skupaj naredili.

  OdgovoriIzbriši
 14. fab card, thanks for joining us at FnF this week :)

  OdgovoriIzbriši
 15. This is just the cutest card ever and just perfect for our challenge over at “ Sparkles Christmas Challenge " "Distress it” good luck and hope to see you again next time Dt Member Sandra H xx

  OdgovoriIzbriši
 16. Tudi jaz vam vsem skupaj najprej želim, da se pozdravite. Ne pravijo brezveze, da če ima hudič mlade jih ima veliko. Dobro, da premoreš toliko volje, da se spraviš v ustvarjanje. Skupinsko ustvarjanje je bilo pa popolno. čao

  OdgovoriIzbriši
 17. Najprej želje, da se vse hitro umiri in se vsi čim prej pozdravite....voščilnica je zelo lepa in občudujem tvojo energijo po ustvarjanju.

  OdgovoriIzbriši
 18. Ujej, najprej hitro ozdravite, da boste lahko spet ustvarjali. Ampak tudi sami ti dobro gre.

  OdgovoriIzbriši
 19. Čimprejšnje okrevanje. Voščilnica in venček sta mi zelo všeč.

  OdgovoriIzbriši
 20. Beautiful card Tina thank you for joining us over on Inspiration Destination
  Dianne x
  IDCB DT

  OdgovoriIzbriši
 21. Thanks for joining us at Sparkles Monthly Challenges, with your seasonal card. Caz DT.

  OdgovoriIzbriši
 22. Wonderful Christmas card using non-traditional colors. Thank you for joining our Challenge last week at 613 Avenue Create. I hope you join us again for another Challenge that started a couple of days ago. Have a blessed week!

  Always,
  JO ANN
  http://jatterburycreations.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 23. Dobra si, da ti v takšnih razmerah uspe kaj ustvariti, čeprav verjamem, da ti to prinese vsaj malo energije, da lažje zdržiš. Voščilnica je krasna, všeč mi je ta barvna kombinacija, venček pa tako lep v svoji preprostosti - odlična ideja za ustvarjanje z otročki! Vse dobro želim, Maja

  OdgovoriIzbriši
 24. So sorry to hear your family are unwell. I hope they all get better very soon. Wonderful Christmas card! Gorgeous colours and design. The autumn wreaths the children have made are so lovely.
  Thank you for becoming a follower and entering my candy giveaway. I hope you're able to visit as often as you can to say hello. Debra x

  OdgovoriIzbriši
 25. Lovely cars :)
  Thank you for playing with Marianne`s Design Divas :)

  OdgovoriIzbriši