Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

petek, 21. avgust 2015

ena novoletna v avgustu

moram priznati, da mi nikoli ni bilo čisto jasno, kako lahko nekateri delajo božične in novoletne voščilnice vse leto. nekako se mi zdi, da tudi izdelovanje novoletnih voščilnic sodi v december. jaz jih seveda vedno delam v zadnjem trenutku, preden jih moram oddati na pošto - kar je seveda neprimerno slabše.
in vsako leto si rečem, da letos pa res prej začnem ... lani mi je celo uspelo narediti eno novoletno voščilnico septembra, kar je bil moj absolutni rekord, no, nadaljevanje je bilo zopet poznano, delala sem jih zadnje minute. ker vidim, da očitno obstaja malo morje novoletnih izzivov, me bodo ti mogoče malo spodbudili k tej tematiki, da jo pravočasno obdelam. upanje umira zadnje.





voščilnico prijavljam:

in se opravičujem vsem, ker je tako dolgo trajalo - končno sem uspela nastaviti vse te gumbe za vas, drage moje spremljevalce, prijetno mi je v vaši družbi in lepo se imejte!


10 komentarjev:

  1. Oh WOW this is gorgeous. Love the dies you used and those mittens are perfect. Great to get a few items made well before December. Thanks for sharing it with us at Just Us Girls this week.

    OdgovoriIzbriši
  2. Love your beautiful shaped card! Great use of the challenge colors. Thanks for joining us at Just Us Girls!

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz jih celo leto tudi ne morem izdelovati. Čeprav je to moja naljubša tematika, pa vseeno tudi od nje rabi človek počitek. Je pa res, da v septembru ponavadi začnem z njimi in jih z občasnimi pavzami delam vse do novega leta. Pa še jih je ponavadi premalo :) Več mi je tale tvoja.

    OdgovoriIzbriši
  4. Uh, mene pa to blazno moti. Moje voščilnice so zapakirane že v začetku decembra. Seznam med letom samo dopolnjujem, tako za rojstne dneve kot za novo leto. V življenju sem se naučila, da je dobra organizacija največ vredna in tega se res striktno držim. Je pa še nekaj...ko je poleti vroče, se lahko naravno hladiš...z izdelavo novoletnih voščilnic:-)). Tale je krasno izpadla, zanimiva in meni všečna kombinacija. čao

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mojca, samo občudujem te lahko :)). in ne morem se bolj strinjati s tabo, da je ključna dobra organizacija in to pri vsem.

      Izbriši
  5. Thanks for entering both of my CHNC challenges with your lovely crafting - hope to see you again soon. x

    OdgovoriIzbriši
  6. Pretty shape for a card. Thanks for joining us at The Crafter's Cafe this week for our "Shaped Cards" challenge.Dont forget in September we are moving to twice a month (1st and 15th)

    OdgovoriIzbriši
  7. Luštnano voščilnico si naredila. Všeč mi je, da je da je drugačne oblike in po velikosti sodeč bi jo komot prejemnik uporabil kot obesek na smrečici.

    OdgovoriIzbriši
  8. Beautiful card love the dies and colours you have used thank you for joining the challenge at CHNC EXTRA
    hugs
    lorraine x

    OdgovoriIzbriši
  9. A fabulous project, such a great design.
    Thank you for joining us at Craftyhazelnut's Patterned Paper Challenge this month.
    Pauline
    x

    OdgovoriIzbriši