Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

ponedeljek, 27. julij 2015

konec dopusta

tako, naš dopust se je končal, zaradi vročine je bil napornejši, kot če bi bili doma ...

sem pogrešala tako ustvarjanje kot vaše bloge, tako da se bom zdaj malo razgledala naokoli ...

no, čisto brez ustvarjanja ni šlo, malo sem se zabavala z barvanjem, z najbolj preprostimi in najmanj prostora zavzemajočimi pripomočki - vodenimi barvicami faber-castell. ja, prosim, ne se zdaj smejat, ker so te barvice primerne za otroke - meni so super duper fajne za tele začetniške poskuse barvanja, da vidim, če mi bo tole sploh šlo. veselja pri tem imam nenormalno :), nekoč si pa morda kaj bolj resnega nabavim. so pa te barvice super uporabne še za vse preostale družinske člane, tako da smo čisto navdušeni nad njimi.

voščilnico prijavljam na julijski izziv pri ustvarjalnem dotiku - pobarvan odtis. čudovite inspiracijske in že prijavljene voščilnice vas čakajo tam. iz njihove spletne trgovine je štampiljka "vse najboljše", sizzixova embosirna mapica, bleščeči izrezki in pri meni nepogrešljiva blazinica color box.


imejte se lepo!

4 komentarji:

  1. Nič se ti ne bom smejala, saj tudi sama za barvanje uporabljam takšne in podobne barvice. Ostalo mi ne sede :) Čudovita je in mislim, da boš še kdaj prijela za čopič in barvice.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitka je krasna, ker si uporabila toliko različnih stvari - reliefno ozadje, okvirčki, gumbki, napis in luštna Gorjussa :) Hvala za sodelovanje v našem izzivu. Pozdravček iz Ustvarjalnega dotika, Barbara

    OdgovoriIzbriši
  3. Še ena, ki tudi na morju ne počiva :). Zelo lepo si sestavila voščilnico. Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Veš, da tudi sama razmišljam o tem, da vzamem na morje akvarelne barvice in nekaj odtisov in malo treniram barvanje, ki je moja šibka točka. :-)) Edini problem je prostor na motorju. Nekak jih bom morala podtakniti, da dragi ne bo videl. :-)))
    Tvoja čestitka je zelo lepa. Super si jo sestavila. Tudi motiv je lepo pobarvan.

    OdgovoriIzbriši