Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

torek, 16. junij 2015

morska bokeh tehnika

kot že rečeno, bokeh tehnika se mi zdi zares čarobna in kot sem ugotovila, tudi vsestransko uporabna. tokrat sem se jo lotila po morsko - bele kroge sem uporabila kot mehurčke v akvariju. prijavljam jo na izziv pri tini in vladki - poglejte, kakšne navdihujoče stvaritve se zbirajo pri vladki.

na craft-alnici pa poteka izziv nekaj novega, nekaj starega. voščilnice različnih oblik so moja stara strast in jih rada delam, prvič pa sem jo naredila v obliki akvarija oziroma vsaj naj bi bila takšna, če uporabite malce domišljije - kot vedno pri meni.
tale prijazni morski pes je iz tako stare zaloge, da sem mislila, da ga ne bom nikoli uporabila.
prav tako je že precejkrat uporabljen tudi vsestranski tinin napis "čestitke" (lepim v galerijo najlepšega para), nova pri meni pa je tudi drugič delana bokeh tehnika.
uporabljene so izposojene prijateljičine morske štampiljke, ker pa je voščilnica v modri barvi, pa sigurno nosi srečo :). to me takoj spomni na  te iste štiri stvari za srečo pri poroki.





lepo se imejte!

11 komentarjev:

  1. Tale morski pes je prav prijazen "kuža". Zanimiva oblika voščilnice, za piko na i pa vrv in školjke......še malo, pa bo morje, samo upam, da boš svojega psička zadržala v tem akvariju in ga ne boš spustila v vodo. čao

    OdgovoriIzbriši
  2. Super akvarij in bokeh krogci naredijo pravi vtis vode! Vrvica in morski dodadki pa vse tako lepo zaključijo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Všeč mi je drugačna oblika voščilnice. :-) Krasno si uporabila bokeh efekt in lepo kombinirala stare in nove pripomočke.
    Hvala, ker se tudi s tole čestitko igraš z nami na Craft-alnici.

    OdgovoriIzbriši
  4. Dobra ideja za boken tehniko! Zelo lepo voščilnico si naredila :-))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, ker ustvarjaš z nama v Craft-alnici ... Srečno

      Izbriši
  5. Super si ustvarila tale akvarij in bokeh tehnika je kot naročena zanj. Tole je pravi morski pozdrav in voščilnica za vse tiste, ki praznujejo v tem času.

    OdgovoriIzbriši
  6. Oppa tole pa je znaimiva voščilnica, sploh po obliki indejstvu, da je/bo poročna. Morkega kužita pa res prosim obdrži v akvariju, ker ga res enbi rada srečala v vodi :P.

    OdgovoriIzbriši
  7. Jej, odlična ideja...vodni bokeh je krasen in akvarij tudi .-)!

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo zanimiva voščilnica v obliki akvarija, bokeh za ozadje je res super ideja, morski kuža in školjke pa pika na i.
    Hvala še enkrat in srečno pri izzivu. Pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši
  9. Zelo super voščilnico si izdelala, tale akvarij res dobro izgleda in je več kot primeren za bokeh tehniko. Lp

    OdgovoriIzbriši