Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

sreda, 30. marec 2016

bonbonček za 200. objavo in 1. obletnico bloga

tako, uspelo mi je priti do 200. objave in to manj kot v enem letu bloganja - to je bilo še do prek kratkim nepredstavljivo zame :))) seveda se čisto zavedam, da glede na kvaliteto svojih izdelkov še nisem na vašem nivoju, ampak imam takšno logiko, da vaja dela mojstra, če mojster dela vajo ... in se učim in preizkušam in kaj kiksnem mimo, ampak recimo da bo nekoč nekaj iz vsega tega ... in vsa ta pot me tako zelo osrečuje <3.

skratka, sem zelo vesela na ta sončen dan, juhu in ker se bliža eno leto obstoja mojega bloga, vam podarjam bonbonček kot zahvalo za vse vaše spodbujanje in komentarje ter neverjetno energijo. spodnja fotografija je bolj za začetek, bonbonček bom še dopolnila, priložila razne izrezke in odtise embosirnih mapic, skratka malo personalizirala glede na stil ustvarjanja izžrebanke.

bonbonček bom žrebala 24. 4., ob prvi obletnici svojega bloga, sodelujete pa tako, da fotografijo bonbončka delite na svojem blogu in pustite komentar pod to objavo. pošiljam kamor koli.
novih spremljevalcev bom zelo vesela, ni pa to pogoj za sodelovanje - glede tega sem mnenja, da sledimo tistim, katero delo nam je resnično všeč.



ker upam, da bo ta objava malo bolj brana, na koncu delim še dašino prošnjo glede izdelovanja voščilnic in tako pomagamo najdenim oziroma rešenim živalim - časa je še slab teden.

imejte tudi vi nadvse lep dan!

23 komentarjev:

  1. V enem letu 200???? A ti veš kakšen šiht nam ti daješ???? Ne samo da si ti pridna, še me moramo bit. Čestitke,... hitro štepaš te svoje vaje. Pridna, ni kaj. Slikco pa z veseljem delim na svojem blogu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ti si pa res pridna. Jaz sem do 200 objav prišla v približno treh letih.
    Čestitam in ti želim še veliko ustvarjalnega elana in super objav!

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitke, se strinjam s predhodnicama, res si pridna, da si v enem letu nabrala 200 objav. Ne bodi skromna, čudovito ustvarjaš in lepo te je spremljati. Prav vesela sem tvojih lepih komentarjev. Vedno si pozorna in prijazna, to cenim, hvala ti še tule za izkazano pozornost ob rojstvu mojega vnuka. Uživaj v ustvarjanju in tudi nasploh.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitke za 200. objav! Meni se zaenkrat to zdi še čisto nedosegljivo :) Naj te ustvarjanje še naprej osrečuje.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitam ob obletnici, pridnost je tvoja vrlina. naj te še naprej žene volja po ustvarjanju in delutvi svojih izdelkov z ostalimi, tako, da jih objaviš. Hvala ti tudi za komentarje pri meni. Žal pa jaz ne znam oz. ne vem če morem na wordpresu objaviti slikico.

    OdgovoriIzbriši
  6. Res sladek bonbonček. Pa čestitke za tako lepo številko v eneeem letu?! Uau.

    OdgovoriIzbriši
  7. Pridna si, ni kaj. Saj te komaj dohajam komentirat ;)
    Naj ti bo ustvarjanje še naprej v veliko veselje.

    OdgovoriIzbriši
  8. Čestitke. Itak sem že opazila, da te komaj dohajam, glede na število objav. Ampak super. Z veseljem pokukam, kaj si spet naumila ;-)

    OdgovoriIzbriši
  9. oo čestitke! Moram reči, da si zelo pridna z objavami, sama imam tudi blog že skoraj eno leto pa še nisem prišla do 100. :)
    Lepim slikico na moj blog, hvala za zelo sladek bonbonček. :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Tina, čestitke za obletnico in želim ti še veliko lepe ustvarjalne kilometrine :-))

    OdgovoriIzbriši
  11. Uau, ali je res šele eno leto? Saj ne morem verjeti, ko pa je na tvojem blogu tako bogastvo. Ne le po številu, temveč tudi po kakovosti in izvirnosti objav. Kar tako naprej!
    Hvala za sladek bonbonček, že lepim slikico na svoj blog.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  12. Novičko o tvojem bonbončku bom z veseljem nalepila na svoj blog. :-) Pridna si z objavami. Jaz jih v skoraj štirih letih še nimam 300. :-) Lepo te je spremljati in občudovati tvoje izdelke. Hvala ti za vse prijazne komentarje pri meni. :-)

    OdgovoriIzbriši
  13. Tina ti si pa hiper ustvarjalna
    kar tako nadaljuj
    čestitke za blogg rojstni dan
    in hvala za priložnost za sladkanje
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  14. Res si pridna z objavami in čestitke za 200-ko. Le tako naprej.

    OdgovoriIzbriši
  15. A že 200-ta objava pa šele eno leto bloga? Si pa zelo produktivna - čestitke. Rada pokukam k tebi, ker nam vedno pokažeš kaj luštnega in tudi v prihodnje bom. Še naprej ti želim veliko ustvarjalnih uric in dobrih idej.

    OdgovoriIzbriši
  16. Čestitke za tvojo 200 objavo in sladek bombonček :-))

    OdgovoriIzbriši
  17. Najprej čestitke za 200 objav in ogromno izdelkov! Lepo ustvarjaš in si polna idej. Še tako naprej in naj ti zmanjka navdiha.

    OdgovoriIzbriši
  18. Čestitam za 200 objav ter tudi jaz se postavljam v vrsto za bonbonček :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Uau, 200. objava ob prvem letu! Jaz še do 100 nisem prilezla :(. Čestitke in mnogo ustvarjalnih idej in izpeljanih projektov še naprej!

    OdgovoriIzbriši
  20. Joj, tale bonbonček je pa skoraj šel mimo mene, ker mi ga ni objavilo na blogu ... Ampak saj ne gre za bonbonček, gre za to, da ti moram reči "kapo dol" za zavidljivo število objav samo v enem letu! Uau! Zelo rada pogledam, kaj lepega ustvariš in zelo sem vesela vseh tvojih prijaznih komentarjev! Še na mnoge mnoge objave in še kakšno srečanje v živo ;)

    OdgovoriIzbriši
  21. Čestitke!! To je res lepa številka in le tako naprej.

    OdgovoriIzbriši
  22. Tina čestitkeeee!!! 200 v enem letu - pridna si punca in z veseljem pokukam v tvoj hroščarkski svet ;) Mnogo ustvarjalnih izzivov še naprej.

    OdgovoriIzbriši
  23. Čestitke Tina. Se mi zdi, da je 200 objav presneto lep zalogaj za eno leto, res si pridna. Malo bolj pozno sem ujela tvoj bonbonček, vendar na srečo še pravočasno. Lp

    OdgovoriIzbriši