Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

petek, 4. november 2022

srebrna vila

počitnice so in malce zamujam s vojo objavo za The Card Chain Challenge. rada imam takšne malce zasanjane voščilnice nežnih barv in ta je bila na pot h Gundi v Nemčijo ... malce čarovnije za vsak dan.izbrala sem ponujeno skico in barve ter temo magičnih bitij in tehniko čopičev za senčenje.
sodelujem pri:

dobila pa sem prekrasno in posebno voščilnico od Kati iz Potsdama, ki je fotografirala svoje domače mesto, ki sem ga jaz že tudi obiskala in nato iz teh fotografija naredila svoje štampiljke, ki jih je uporabila na tej voščilnici. kakšna super ideja je pa to!pridružite se nam, kot vidite, se zabavamo!

5 komentarjev:

 1. Zelo lepa in pravljična voščilnica.

  OdgovoriIzbriši
 2. I love your card, it is beautiful and thank you so much again!!!!
  I live only a few kilometers from Potsdam and of course I know the sights that Kati used for her card.

  OdgovoriIzbriši
 3. Beautiful magical card and love the one from Kati and what a great idea for the images
  carol x

  OdgovoriIzbriši
 4. So delicate looking. The colours go perfectly on your card. Thankyou for coming and playing in the butterfly garden with me. Hugs Mrs A.

  OdgovoriIzbriši
 5. I love the ethereal look of this fantasy card! Beautiful fairy! Thanks for playing with us at The Outlawz Sunday Songs & Rhymes Challenge! Nan, DT

  OdgovoriIzbriši