Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

petek, 15. januar 2016

1/2016

sinoči sem pri andreji prebrala, da namerava vsak teden izdelati novoletno voščilnico, vau. prvo je že naredila in upam, da ji bodo voščilnice lepo uspevale tudi v prihodnje. samo občudujem jo lahko. meni se zdi to malce prezahteven cilj in mi je bližje n-evino povabilo k dvema novoletnima voščilnicama vsak mesec.
kot sem že enkrat razpredala o tem, vedno se mi je zdelo čudno delati novoletne voščilnice mesece vnaprej, ampak pri zadnjih novoletnih voščilnicah se mi je pa prvič zgodilo, da jih nisem delala v zadnjem momentu in sem se počutila prav osvobojeno ter se jih tudi nisem naveličala. kot pravi mojca, vse je v organizaciji,  tako da jih bom poskušala tudi letos narediti čim več med letom, odvisno, kako se me bo držal tovrstni navdih.
no, prva je že tukaj, prav hecen občutek. narejena po tinini skici in z luštnim digijem beccy's place.  





lepo se imejte in lep vikend!

prijavljam jo:

21 komentarjev:

  1. Lepa voščilnica in medvedek z bunkico je prav simpatičen. Jaz sem že lansko leto izdelovala božične voščilnice skozi celo leto, pa mi je na koncu vseeno šlo za nohte... tako, da se jih lotim tudi letos (ko bo čas, sedaj še objavljam stare, še niso prišle vse na vrsto)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zanimiv je tale izziv, vsak mesec oz. teden eno novoletno. ampak je to pravzaprav težje kot si predstavljamo, saj smo tako zelo pod vplivom letnih časov. Simpatična voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  3. Very fun card! Thanks for joining us at AYLI Challenge!

    OdgovoriIzbriši
  4. aaa lepo, da sem te premamila :-)) 52CCT izzivi so mi všeč, zato sem se zanje odločila. Probati ni greh in upam da mi uspe. Izpadla bo le, ko bo kakšna daljša odsotnost, npr. letni dopust.
    Tvoja je zelo lepa in držim pesti, da ti uspe .-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Joj, punce, tega pa jaz res ne morem ... Delati praznične voščilnice vnaprej ... Ob takem sončku in brez prazničnega vzdušja je moja košarica inspiracij popolnoma prazna ... Je pa tole res super praktično! Kar tako naprej! ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Fabulous card Tina, and good on your for getting a head start on your Christmas cards! I think it's a great idea to get them started early... it saves a lot of grief at the end of the year.
    Cheers,
    Beccy

    OdgovoriIzbriši
  7. Dober izziv, praktično. Morda me pa kdaj res prime vmes, da naredim kakšno vnaprej. letos sem čakala praznično vzdušje in, kot ponavadi je prišlo zadnji teden pred božičem :) Tvoja voščilnica je luštna.

    OdgovoriIzbriši
  8. Lepe odločitve sprejemaš. Želim, da ti uspe ustvariti dve praznični voščilnici vsak mesec. :-) Za začetek je nastal zelo luškan medo.

    OdgovoriIzbriši
  9. Tole se mi zdi zelo pametna odločitev, sploh če upoštevam hektično stanje pri meni doma, ko sem brzinsko delala voščilnice tik pred koncem leta (ne pred božičem, šele med prazniki!). Tega se res ne bom več šla, zato sem jih letos že v januarju nekaj naredila za drugo leto - kar ne morem verjeti, da sem jih res :)) Kako bo s tem v prihodnjih mesecih, me pa malo skrbi :))) Upam, da bo tebi uspelo, kot si si zamislila, tale medo je prav prikupen za začetek!
    Hvala ti za vse obiske pri meni in prijazne komentarje! Prav lepo bodi, Maja

    OdgovoriIzbriši
  10. awww, very cute Tina! :) Your soft coloring matches the colors all around it - lovely job! Thanks for playing in our COLORING CONTEST this month! I hope you'll join us for our new Open Digi Challenges starting the 1st Saturday in February :)

    xKris

    OdgovoriIzbriši
  11. Gorgeous colouring Tina, and so pleased you entered our colouring challenge with your skills...
    {aNNie For Imagine That DT Member}

    OdgovoriIzbriši
  12. Pametna ideja in moram reči, da je čestitka res super! Všeč mi je digi, ki si ga uporabila.
    Hvala, da sodeluješ z nami v Card maniji, upam da se nam še kdaj pridružiš :) Kaja

    OdgovoriIzbriši
  13. Tudi meni se zdi vsak mesec eno novoletno malo prehud zalogaj, me tudi bolj mika tisti izziv 2x mesečno, to bi mi mogoče uspelo. Ti si že lepo štartala, bravo.

    OdgovoriIzbriši
  14. Odločitev je odlična. Meni sicer trenutno ne gredo od rok oz. sem namenoma za nekaj časa popsravila tovrstne pripomočke. Ampak nikoli se ne ve . Všeč mi je tale tvoj medo z obeskom.

    OdgovoriIzbriši
  15. Vse pohvale za tako razmisljanje in upam, da ti bo uspelo. Zacetek je res lusten- medo zmaga ;-)

    OdgovoriIzbriši
  16. Tole pa je res zanimiva ideja!!! In tvoja voščilnica s prikupnim medotom mi je zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši
  17. Just too cute for words! Thanks so much for joining us at AYLI for this challenge. Hugs xx

    OdgovoriIzbriši
  18. lovely card thanks for playing bij kris imagen that

    OdgovoriIzbriši
  19. O kako zelo je simpatičen! Hvala, ker sodeluješ na izzivu As You Like It. Pa srečno z izdelavo novoletnih voščilnic skozi leto, tudi sama bi se mogla lotit takega projekta. LP

    OdgovoriIzbriši
  20. Very cute. Thanks for playing along with us at Holly Jolly.
    Lynn, HJ DT

    OdgovoriIzbriši
  21. Great Christmas card. Thanks for joining us at Crafty HazelNuts this month.
    Hugs
    Fiona DT x

    OdgovoriIzbriši