Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

četrtek, 13. september 2018

hvala vam!

po ponedeljku sem danes prvič zopet za računalnikom, da se vam predvsem zahvalim za svoje krasno praznovanje, tudi po vaši zaslugi. ne morem se vam dovolj zahvaliti za vse lepe želje, prekrasne voščilnice in celo darila, ki ste mi jih namenile. res, tolikokrat se spomnim na to, da je bila odločitev za pisanje bloga ena najboljših, saj mi je prinesla vas, moje neverjetne ustvarjalne prijateljice! hvala vsaki in vsem! tule so vaše mojstrovine, ki bodo še nekaj časa lepšale našo jedilnico, da jih lahko vsi občudujemo.




prav tako hvala majdi, klarki, nancy in valeriji, ki so me poleg voščilnic razveselile  še z darilci.



poseben paket je prišel iz avstralije, tako zame kot za hči, kar nisva mogle verjeti - hvala aNNIe!



najlepša hvala mojci in cebelici, ki sta me pustili brez besed!



kot majhno zahvalo bom izžrebala prejemnico bonbončka, ki bo sestavljen iz raznih ustvarjalnih zadevščin in bo v mojem duhu kroženja stvari, ker moram vsaj malo pospraviti po predalih. bom dodala še sliko, ko vse pripravim. za fotografiranje je zmanjkalo časa, bo kar paket presenečenja!


žrebala bom med tistimi, ki ste mi poslale voščilnico ali pa ste moje zveste spremljevalke na blogu in pustite prosim komentar pod to objavo. žrebam 20. septembra in seveda pošiljam kamor koli.

imejte se lepo!

9 komentarjev:

  1. Always fun to receive a lot of cards (and little presents) when it is your birthday!
    Have a nice weekend!
    Nancy

    OdgovoriIzbriši
  2. Vse najboljše še tukaj! Same lepotičke so romale k tebi - res je zakon biti blogarka, ko imaš tako super spremlejvace. Hvala z amožnost osvojitve bonbončka :)

    OdgovoriIzbriši
  3. I really like your new decorative designs! it's beautiful so much and good idea on site.

    ดูหนังออนไลน์

    OdgovoriIzbriši
  4. Oh Tina, I'm sorry I missed your birthday. Happy Belated Birthday. I hope you had a wonderful and that the year ahead brings nothing but joy and good health!
    Big birthday hugs,
    Lena

    OdgovoriIzbriši
  5. he he fajn je imeti rojstni dan, kajne? Bilo mi je v veselje!

    OdgovoriIzbriši
  6. Vse najboljše v mojem imenu, se lovim za rep in sploh ne folgam rojstnih dnevov :(

    OdgovoriIzbriši
  7. Draga moja, končno se mi je spet uspelo ustaviti pri tebi na blogu. Upam, da si lepo praznovala.

    OdgovoriIzbriši
  8. No, pa sem zamudila. :-) Počasi se vračam po potepanju. Vidim, da si lepo praznovala in prejela krasne voščilnice in darilca.

    OdgovoriIzbriši