Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

sobota, 7. julij 2018

košara cvetja za prijateljico

neverjetno, kaj vse prinese brskanje po raznih škatlah z ustvarjalnim materialom. najprej sem našla prastaro osnovo z oknom iz nekega kompleta iz lidla ali hoferja, nato pa še to košarico s cvetjem, ostanek nekih nalepk. in se mi zdi, da je kot naročena za tole skico. velik napis in stencil šablona sta od winnie & walter, zaradi porabe vseh teh ostankov prijavljam voščilnico še k ustvarjalnemu dotiku.



navdih

lep vikend!

voščilnico prijavljam:
  1. Ustvarjalni dotik - Izziv meseca junija 2018 – OSTANKI (iz njihove spletne trgovine so blazinice, s katerimi sem senčila ozadje, colorbox, 3d-lepilni in navadni lepilnik trak ter mislim, da tudi te nalepke iz prastare zaloge :), sem že malo pozabila, tako kot sem skoraj pozabila prijaviti to voščilnico na izziv, uf ...)
  2. Feeling Sketchy - Sketch #196
  3. Winnie &Walter Blog – June Color Combo with Heather H. (Challenge) - I used In a Word: Friend Cutaway and Scenery: Do You See What I See? Creative Screenings

10 komentarjev:

  1. A tebi se tudi to zdofi ;-) Mene vedno znova zabava "pospravljanje". Fajn si uporabila ostanka.

    OdgovoriIzbriši
  2. So beautiful!! I love the design!! Have a great weekend!! Big hugs :)

    Lisa
    A Mermaid's Crafts

    OdgovoriIzbriši
  3. Great card. The cutout looks most effective. Hugs Mrs A.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ko ti bo zmanjkalo ostankov, pridi prebrskaj še moje škatle. :-) Lepo si zložila in združila nabrane ostanke in nastala je lepa voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  5. Fantastična voščilnica, ta košarica s cvetjem jo tako lepo popestri.

    OdgovoriIzbriši
  6. Super si sledila naši skici pri Feeling Sketchy. Zelo lepo voščilnico si naredila in všeč mi je velik napis. Tudi košarica z rožicami je čudovitaa.
    Hvala, ker sodeluješ!

    OdgovoriIzbriši
  7. Vidiš, pa si porabila vse ostanke :). Všečkam

    OdgovoriIzbriši
  8. Lovely card. Thank you for joining the challenge at Feeling Sketchy. Hope to see you again next time.

    OdgovoriIzbriši
  9. Krasna! Všeč so mi barve in pisano ozadje. Hvala, da si se tudi tokrat prijavila na naš izziv. Pozdravček iz Ustvarjalnega dotika

    OdgovoriIzbriši
  10. Dan za komentiranje ... naredila si zelo lepo voščilnico. Negativ napisa mi je vedno všeč. Hvala za sodelovanje na izzivu Feeling Sketchy.
    Pozdravček, Maja

    OdgovoriIzbriši