Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

petek, 24. marec 2017

čaj z makroni

po dolgem času sem naredila eno bolj žensko voščilnico - porabljam stare papirje, na teh so makroni in čaj v lepem porcelanu ...


skica in inspiracije
lep vikend, naš bo delovni s polno zunanjih opravil!

voščilnico prijavljam:

sreda, 22. marec 2017

reciklirani novoletni tag z angeli (12/2017)

v vsej vnemi recikliranja starih tiskanih voščilnic sem naredila še en enostaven novoletni tag z angeli. mi je prav zabavno delati nove stvari iz starih.


inspiracija

imejte se pomladno lepo!

tag prijavljam:

torek, 21. marec 2017

veselje doma, toplina v srcu

tokratnja vselitvena voščilnica je na zalogo, nastala je po današnjem pomladnem navdihu in izzivu pri craft-alnici. te dni malo pregledujem svoje predale in recikliram ali zbiram v škatle za star papir, ki ga zbirajo v hčerini šoli. med vsem tem imam tudi ogromno škatlo z voščilnicami, ki smo jih prejeli v preteklosti, tako da delam selekcijo med temi, ki so serijsko narejene, ker imam premalo prostora za njihovo shranjevanje.
tale spomladanski motiv je prišel kot naročen, naslikali pa so ga umetniki z usti ali nogami, ki jih sicer tudi sama podpiram. kot naročene pa so tudi praznične tinine štampiljke, ki sem jih tokrat uporabila v drugačen namen.skica in inspiracije:
imejte se lepo in kreativno!

voščilnico prijavljam:

nedelja, 19. marec 2017

aurora wings v vijoličnem

obožujem digije aurorawings in tale je eden izmed njih  - krasna mačeha v vijoličnih odtenkih. kot navdih mi je služila vijolična poljana pomladanskih žafranov, ki sem jih videla ravno včeraj v bližini našega doma.
skica in inspiracije
imejte se lepo!

voščilnico prijavljam:

petek, 17. marec 2017

prijateljstvo v pomladno zeleni

danes je dan svetega patrika, se mi dozdeva in pomladno zelena je bila moj navdih za tole voščilnico o prijateljstvu. pa malo igranja s tinini krogi in to je to. voščilo o prijateljstvu je od verve stamps, tale srečni piščanček pa od from the heart stamps.
tole je pa kasnejši pripis - ta voščilnica je nastala po četrtkovi delavnici s tino v rayherju, kjer sem zopet srečala nekaj poznanih sorodnih duš, tina pa me je znova popolnoma prevzela, prav tako pa tudi mojo hči. res sem srečna, ker vas poznam!skicalep vikend!


voščilnico prijavljam:
 1. Najlepši par - Galerija meseca marca (meni ljubi krogi s šivi)
 2. Vladka in Tina -  Ko me inspirira 56 - ODPRTINA ali NEGATIV izreza
 3. Sketch Saturday - Week #454
 4. Southern Girls Challenge - Challenge 155 - Popping Good Times   (I used 3d-adhesive foam for the entire green panel.)
 5. The Verve Blog - Time Out and a Lucky Day Freebie
 6. Glitter 'N' Sparkle Challenge Blog -  Challenge #230
 7. Deep Ocean Challenge blog - Challenge #150: "Dots and/or Stipes" (dots on a ladybug)
 8. DigiDesigns Challenges - LOTS OF GREEN Challenge

sreda, 15. marec 2017

dom je tam, kjer je srce

se mi zdi, da zadnje čase po blogih pogosto videvam naslovno misel :), zahvaljujoč dekletom pri craft-alnici, ki so si zamislile izziv na temo voščila ob selitvi. 
tudi meni je všeč ta misel, zato sem jo uporabila pri današnji voščilnici, namenjeni prijateljem, ki so se preselili iz stanovanja v hišo in jih gremo kmalu obiskat. da bi jim v novem domu cvetele same lepe stvari, tako in drugače.
skica in inspiracija

imejte se lepo!

voščilnico prijavljam:
 1. CRAFT-alnica - Izziv #181: LJUBO DOMA
 2. Najlepši par - Galerija meseca marca (krasna bordura rožic in metulj)
 3. Vladka in Tina- Ko me inspirira 56 - ODPRTINA ali NEGATIV izreza 
 4. Feeling Sketchy - #164 NEW SKETCH!
 5. SugarPea Designs - Mix It Up Challenge #29
 6. Butterfly challenge - #74 Butterflies +E is for Edges and/or the colour Mint green. 
 7. Crafty catz - Challenge #361 ATG with a twist of using mainly green
 8. Glitter 'N' Sparkle Challenge Blog - Challenge #230
 9. The Ribbon Girl Blog - March Card Challenge
 10. AnMaCreatief challenge 66 - maart 2017  (paars - parels - lint/kant)

ponedeljek, 13. marec 2017

skomine po morju

včasih je prav hecno, ko je kakšen lep, že skoraj pomladni dan, začnemo pri nas doma vsi na glas razmišljati, kako bi bilo fajn  za kakšen dan iti na morje, zdaj ko še ni gužve in vročine. no, saj po vsej verjetnosti bomo tudi šli, ko bomo vsi počasi ozdraveli.
po naključju si je hči ravno pred nekaj dnevi ogledovala tele sličice kamnov - nabiranje kamnov je ena od naših obsesij na morju in ker pri Marianne Design ChallengeBlog ravno poteka izziv na temo beležk, blokcev, knjižic in podobnega, sem si odločila, da ji za poletje, ko bomo odjadrali na daljši dopust, pripravim eno mini beležko, če ji lahko tako rečem. hči jih namreč obožuje, ima jih že ogromno in nikoli jih ni dovolj za njene risbice, v zadnjem času pa tudi za pisanje, to pa jaz obožujem pri njej. 
moja "beležka" je čisto enostavna, ima samo prilepljen blok listkov in prostorček za njihovo shranjevanje ter pisalo - verjetno ji bom namenila kakšnega  z bleščicami, kot jih ima rada.
uporabila sem izdelke Marianne Design (LR0112, EC0144, CR1250, CA3112, PK9127, AK0062, PB7043).
notranjost


 naslovna stran je seveda izdelana po skici
lep začetek novega tedna!

beležko prijavljam:

petek, 10. marec 2017

novoletni tag z angelom (11/2017)

za konec tedna pa še en čisto enostaven novoletni tag za zalogo ... kot bi se reklo, čistim predale in svoje papirje, tole je vse Marianne design (JU0952, LR0335, PK9097, PK9125).skicalep vikend!


prijavljam ga:

prva velikonočna letos - mavrična

v zadnjem času neprestano zamujam vse mogoče izzive, sem že tako daleč, da se niti ne jezim več nase, glavno mi je, da mi uspe narediti kakšno voščilnico na kakšen nov način, ki se ga sicer verjetno ne bi lotila. 
tako je bila tale prva velikonočna voščilnica letos namenjena za mavrični izziv pri craft-alnici, seveda se mi ni uspelo prijaviti, sem pa vsaj začela z njimi. teh voščilnic naredim manj, podarim jih le najožjim sorodnikom in družinskim prijateljem.
se pa nekako usmerjam k temu, da začnem bolj uporabljati takšne robne šablone - imam jih kar nekaj, še veliko tudi zapakiranih, so pa ena mojih obsesij, poleg metuljčkastih in rožastih šablon. tako sem tokrat uporabila eno izmed njih, pa tudi sicer je vse od Marianne design (PB7045, COL1382, CR1273). 


inspiracije

imejte se lepo!

voščilnico prijavlljam:

četrtek, 09. marec 2017

sožalnica s cinijami

žal včasih potrebujemo tudi takšne žalostne voščilnice, tokratnjo sem naredila s cinijami.


skica in inspiracije
imejte se lepo!

sožalnico prijavljam:

torek, 07. marec 2017

mavrično vrtnarska

tudi jaz dodajam še malo mavrice v zbirko pri craft-alnici, ta je bolj pomladno in vrtnarsko obarvana ... pri nas sicer že vsi vrtičke urejajo, eni jih moramo najprej še prelopatati, najprej pa ozdraveti - mlajši del moške ekipe je spet bolan, tokrat kašljamo kot že dolgo ne ...
in tudi ustvarjamo ne kaj dosti, razen otroških risbic, so neprespane noči prenaporne,. že dolgo sem si želela narediti mavrično ozadje z veliko vode na akvarelnem papirju in sedaj mi je končno uspelo - s prastarimi vodenkami, sem bila prelena, da bi vsak distres posebej iskala po svojih škatlah ;). uporabila sem izdelke Marianne design (LR0376, PB7045, IT515, LR0111).


skica in inspiracije
imejte se lepo!

voščilnico prijavljam:.

sobota, 04. marec 2017

fantazijska mačja v sivo-roza

ta luštni fantazijski mačji motiv od a day for daisies mi je zelo simpatičen in sem ga tokrat umestila v sivo-rozo kombinacijo. na krila sem ji dodala malo čarobnega prahu z wink of stella.
skica in inspiracijalep vikend!

voščilnico prijavljam: