Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

četrtek, 30. junij 2016

otroški kolaček

cel mesec sem nameravala narediti otroško rojstnodnevno voščilnico kakšne posebne oblike, saj ima poleti veliko otrok naših prijateljev rojstni dan. no, eno samo mi je uspelo narediti danes, ko se iztekajo zadnje minute mesečnega izziva pri ustvarjalnem dotiku s temo otroškega rojstnega dne. ta voščilnica v obliki kolačka bo šla kmalu na pot k sari, ki bo stara 6 let.

voščilnice posebnih oblik obožujem, čeprav so moje dosti bolj štoraste kot tiste, narejene s šablonami - tole rezanje na roke s škarjami terja svoj davek ... 

iz spletne trgovine ustvarjalnega dotika sem uporabila tekoče perle odtenek bisque, njihovo štampiljko z voščilom in barvno blazinico colorbox.



imejte se lepo!

10 komentarjev:

  1. This is so fabulous!! I love the shape and embossing!! The little ladybug is so cute!! Have a great day!! Big hugs :)

    Lisa
    A Mermaid's Crafts

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooo, kako luškan kolaček. Si mi prav lušte naredila, še sreča, da še imam v hladilniku malo torte, ki so mi jo včeraj moji spekli :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Prav lušten kolaček je nastal in češnja na vrhu je pika na i.

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasen kolaček si naredila. Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Luštna in sladka voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  6. Lušna je tvoja voščilnica v obliki kolačka. Saj ni vedno potrebe po šabloni, tudi na roke ti je krasno uspel!

    OdgovoriIzbriši
  7. Kako njami kolaček. Bi ga človek kar snedel. Zelo mi je všeč oblika in kako si ga opremila s smetano in češnjico na vrhu.

    OdgovoriIzbriši
  8. Škarje te zelo dobro ubogajo. :-) Super si izrezala kolaček in nastala je čudovita in sladka otroška voščilnica. ::-)

    OdgovoriIzbriši
  9. Krasen kolaček :) Reliefna smetanca je top! Hvala za sodelovanje v našem izzivu. POzdravček iz Ustvarjalnega dotika, Barbara

    OdgovoriIzbriši