Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

sreda, 8. junij 2016

čokoladnica in gostja CRAFT-alnice

prav lepo pozdravljene v naslednjem izzivu pri craft-alnici na temo čokoladnice - tokrat vas nagovarjam kot njihova junijska gostja, juhu! sem zelo počaščena in hvala za zaupanje vsem članicam tima ter upam, da ga bom upravičila. 

sem bila kar malo šokirana glede tega izziva, ker nisem še nobene čokoladnice niti v rokah držala, kaj šele, da bi jih delala, sem jih pa imela v mislih, da se tega pa res moram enkrat lotiti ... na srečo sem se hitro spomnila, da je nekoč zvonka objavila navodila za njihovo izdelavo, kar mi je prišlo še kako prav. hvala, draga zvonka!

to je moja prva čokoladnica z vsemi začetniškimi napakami vred, ampak sem zelo vesela, da me je nekdo malo porinil v te vode, ker vidim, da so zelo vsestransko uporabne!  

ustvarjala sem z izdelki čudovitega najlepšega para, napis pa je mavelu. 



svobodna interpretacija te skice:


in še moj častni znak:


poglejte še čudovite inspiracije andreje, lili, tanje in tine!

želim vam krasen dan in naj bo tudi malo čokoladno obarvan!




čokoladnico prijavljam:

22 komentarjev:

  1. Ne moreš in ne moreš brez skic...lepo si pristavila svoj piskerček tudi k njim. Najprej pa čestitke za junijsko gostjo...vsega se boš naučila delat, samo da diši malo po papirju. Čokoladnica pa super. čao

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke za gostovanje. Si si zaslužila in tale čokoladnica je prav super. Tale štampiljka o prijateljstvu je čudovita!
    lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Draga Tina, prav nobenega dvoma ni, da ne bi upravičila gotovanja. Nas štiri pa prav nič ne skrbi in vedele smo, da bo tvoja čokoladnica krasna. Hvala, da si se ozvala povabilu, počaščene smo, da si z nami in da si nam tako zvesta v Craft-alnici.
    Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  4. Tina čestitke za gostjo CRAFT-alnice:), to je lepa in zanimiva izkušnja. Glede na to, da so te "potunkali" v izdelavo si dobr splavala:))) in naredila luštno in še skico si porabila:)) Pozdravček in imej se lepo v prijetni družbi deklet CRAFT-alnice, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  5. Iskrene čestitke za gostjo Craft-alnice, nedvomno si zaslužiš.
    Čokoladnica je prekrasna.

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitke tudi iz moje strani :) Čokoladnica pa je prečudovita :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Draga Tina, čudovito čokoladnico si naredila in ne bi rekla, da je prvič :-)) Všeč mi je tagec, ki si ga dodala in zelo lepo si se poigrala s Tininimi rožicami.
    Hvala, ker si naša tokratna gostja!

    OdgovoriIzbriši
  8. Tina, čestitke za gostjo ustv. tima. Zelo dobro si začela, saj si izdelala krasno čokoladnico, ki ji ni videti, da bi bila prva Srečno. Lp

    OdgovoriIzbriši
  9. Čestitke za gostjo Craft-alnice! S čokoladnico si se dobro odrezala in jo lepo okrasila.

    OdgovoriIzbriši
  10. Uuu, super za gostjo ;-) Tudi jaz še nisem nobene naredila (začuda) in se bom očitno morala zdaj resno lotit, da sodelujem na izzivu.

    OdgovoriIzbriši
  11. Najprej čestitke za gostjo. Nič ni videti, da bi bila to tvoja prva čokoladnica. Upam, da vidim pri tebi kmalu spet kakšno novo.

    OdgovoriIzbriši
  12. Super creation, thanks so much for sharing it with us at Crafty Catz Challenge! Good Luck and hope to see you back next time!
    Hugs Donna(GDT)
    xx

    OdgovoriIzbriši
  13. Tina, vse pohvale za tvojo čokoladnico-čudovita je!!! in za junijsko pridružitev super puncam v Craftalnici.

    OdgovoriIzbriši
  14. Včasih je res super, ko nas takole porinejo v novitete in tebi je to super uspelo. Čudovita je tvoja čokoladnica. In super, da si gostja tima.

    OdgovoriIzbriši
  15. Krasna čokoladnica. Nikakor ni videti, da je prva. A si prepričana, da je napis od Mavelu? Iščem in ga ne najdem.

    OdgovoriIzbriši
  16. Pa čestitke za gostjo CRAFT-alnice, To pa ni samo tako.

    OdgovoriIzbriši
  17. What a beautiful folded Wallet you have made. I love that butterfly paper so pretty . Thank you for fluttering by my challenge again. Hugs Mrs A.

    OdgovoriIzbriši
  18. Krasna čokoladnica, všeč mi je izbira barve
    čestitke za gostovanje v Craftalnici
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  19. What a lovely card. Great design. Thank you for sharing your talents with us over at Crafty Catz. Hugs Nina

    OdgovoriIzbriši
  20. Such a beautiful project. Thanks for playing along with us at Viva la Verve!

    OdgovoriIzbriši
  21. Čestitke za gostjo v Craft-alnici. Super si se spopadla s čokoladnico in ustvarila krasen ovitek za sladko razvado. :-)

    OdgovoriIzbriši
  22. Čokoladnica v mojih priljubljenih barvah - kako čudovita izbira... pa metuljčki, rožice... Čokoladnica, ki kar kliče po poletju. Prijazen pozdravček, Majda

    OdgovoriIzbriši