Zakaj treebug?

zato, ker ta kombinacija besed pove moje bistvo - skrb za okolje in ustvarjanje, kjer je moj najboljši prijatelj cuttlebug. okolje je delo, ustvarjanje je strast, oboje pa je način življenja.

ponedeljek, 29. februar 2016

sončna rumena

k tej voščilnici sem se spravljala cel mesec - odkar sem pri ustvarjalnem dotiku videla njihov mesečni izziv na temo rumenega, sem vedela, kaj bom naredila - voščilnico za obletnico poroke prijateljev, kjer je bila rdeča nit živopisano cvetje. in se mi je zdelo, da sončna rumena kar sodi k temu. še posebej, ker sem bila prejšnji mesec srečko pri žrebu nagrad za januarski izziv in sem kot darilo med drugim dobila to čudovito in meni tako ljubo tildo - najlepša hvala!

dejansko je lepši kontrast med motivom tilde čisto v belem in ozadjem v različnih odtenkih rumene, kot je na teh fotografijah - sem se mučila z njimi v različnih svetlobah, pa kot vidite, brez uspeha.






poleg tilde sem uporabila še naslednje izdelke iz ustvarjalnega dotika: sizzixovo teksturno ploščo za ozadje, tekoče perle, štampiljko z napisom (celoten napis se priročno glasi - čestitke ob obletnici, vendar ga nisem spravila na to spellbindersovo šablono), blazinico Memorybox - kolikor sem iskala, so vse te zadevice pri njih že razprodane.

lahko noč!

4 komentarji:

  1. Fantastična je, ker si uporabila toliko različnih reliefov, izrezov :) Hvala za sodelovanje v našem izzivu. Pozdravček iz Ustvarjalnega dotika, Barbara

    OdgovoriIzbriši
  2. Najprej sploh nisem opazila Tilde, dokler nisem prebrala. Se pa na drugi fotki lepše vidi. Lepo si se poigrala z vsemi različnimi tehnikami.

    OdgovoriIzbriši
  3. Luštna je. Čestitke za osvojeno nagrado - Tildo :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepo si sestavila različne izreze. Štampiljka je res lepa.

    OdgovoriIzbriši